Pitanje za zene

sinnke

Buduća legenda
Poruka
34.455
Jel ja tripujem ili stvarno kod nas ima jako puno pichkopacenika?

Mislim ok je, da se sve vrti oko ****** sat - dva u toku dana, ali 24 sata, meni to nije normalno. I da gubi "sebe" kad mu se zena skine i na sve pristaje samo da je istorba ili ja nisam normalan?:confused:

Poslednja izmena od moderatora:
Pa kad si vec pitao - nisi normalan :lol:. Salim se :D. Zaista ne znam tipove koji toliko "balave" na zene. Ili se vesto kriju, ili se ne krecem u "pravim" krugovima ili samo mnogo pricaju tj. pisu :D.

Poslednja izmena od moderatora:

Mislim ok je, da se sve vrti oko ****** sat - dva u toku dana, ali 24 sata, meni to nije normalno. I da gubi "sebe" kad mu se zena skine i na sve pristaje samo da je istorba ili ja nisam normalan?:confused:

Ima ih puno i sve vise.........ali bolje ja da ne iznosim svoje misljenje ,bicu preostra........tako je kako je.......:lol:

Evo do sad nisam verovala ali sam sad pročitala na nekoj temi, pa se uverila da stvarno ima pichkopaćenika, koji mole da bi se neko ljubio sa njima...verovatno bi dozvolio da dobije i malo timparenja po guzi pre tog ljubljenja.:zper:

Back