Pitanje za zene

Tek u seksu ne. Pravi muskarac kad torba on se unese i ne zeli da ga neko ometa.

Tebi treba muskaro-papucar, to ti je neki grintavac koji je prilagodljiv i pomalo tulav, ali ima ih i mogu se naci.

Prilagodljivost je vrlina a ne mana....i pokazuje postovanje prema osobi...Lamrnjao...za mene su jadni muskarci koji ocekuju da im zena namesti krevet,ocisti cipele,postavi sto...pere i cisti za njima....mislim takvi tipovi su za zaljenje...kita je samo kita maki i nista vise...niti je jedna jedina..niti je posebna...uvek ima bolje od boljeg.....:mace:

Prilagodljivost je vrlina a ne mana....i pokazuje postovanje prema osobi...Lamrnjao...za mene su jadni muskarci koji ocekuju da im zena namesti krevet,ocisti cipele,postavi sto...pere i cisti za njima....mislim takvi tipovi su za zaljenje...kita je samo kita maki i nista vise...niti je jedna jedina..niti je posebna...uvek ima bolje od boljeg.....:mace:

Ti si nesto pogresila. Pravi muskarac ne ostavlja prljav ves po sobi, ne sprema mu zena krevet, cipele mu cisti ponekad kad se njemu ne saginje, ne ide u kuhinju prati sudje i ne sprema jelo. Moze ponekad spremiti stan, cisto kad mu je dosadno i smatra da to mora napraviti. Ne pegla ves, osim ako je zena bolesna i tako. jednostavno je to. Vidis sve je stalo u dve recenice.

Samo, follow the rules.:)

eeee nema muskih i zenskih poslova....svi poslovi su skoro ravnopravni...tako da ima da pere sudove i baci ponekad smece

A jel? Pa nesto ne vidim da kod nas zene popravljaju kanalizaciju ili rade sa lopatom, krampom.

Dobro sam ja davno rekao. Definicija ravnopravnosti po vasem misljenju je: Kad su zenski poslovi to delite, a kad su muski to radi samo musko.

Nemam nista protiv, ako te podmukle fore mozete prodati nekome.;)

Zene da li bi terale muskarca da radi zenske kucne poslove koji vas bas dobro torba, ili bi ga iz postovanja prema tome pustile da zivi svoj zivot muskarca?

Pa ako je sex dobar, raspolozenje je bolje, bolje smo volje i valjda je onda i ona spremniji na kucne poslove.... Ne ocekujem da mi svaki dan kuva rucak i usisava, ali zajednicki zivot bi trebalo da podrazumijeva zajednicku brigu o kuci. Ne mora sve biti pola-pola, ali ne znam zasto bi trebalo biti dovoljno zenu samo sexualno zadovoljiti?

A jel? Pa nesto ne vidim da kod nas zene popravljaju kanalizaciju ili rade sa lopatom, krampom.

Dobro sam ja davno rekao. Definicija ravnopravnosti po vasem misljenju je: Kad su zenski poslovi to delite, a kad su muski to radi samo musko.

:worth:

...ja bi rado osto kući da skuvam ručak, ako bi ona išla u šumu da seče drva...

...misim...viva la ravnopravnost...

Zene da li bi terale muskarca da radi zenske kucne poslove koji vas bas dobro torba, ili bi ga iz postovanja prema tome pustile da zivi svoj zivot muskarca?

A sta ako je to torbanje dobro i posle deset godina? Onda imas muza koji nista ne radi osim "vecernjih aktivnosti"? Aaaaaa, ne, ne, ne prijatelju:zper:

ako dobro torba mnogo mu je oprosteno :D.....kuhinja i stan su moji, moze da primpomogne ali nek se bavi muskim poslovima....opet da kazem, ako je covek na svom mestu bice sasvim dovoljno zauzet i tim drugim poslovima i nece mi se motati po kuhinji.....

Pa ja ga ne bih terala,ali posto i mene mrzi da radim te poslove i ne znam ih.......onda ko bi radio? da se plati zena?.......jedino.........a i ako sam ja njemu dobra u krevetu,pa ne bi me valjda mucio s tim............:lol:

Ne kaki sinke.....
ne mora da znaci da svaki muskarac zna da opravi kanalizaciju ili da svi lopataju..uostalom zene lopataju,obradjuju bastu i sl....za odredjene poslove postoje majstori.Kolike su sanse da ti puken cev..mozda jednom ili nijednom godisnje,a koliko puta dnevno zaprljas tanjir..min 3 puta..tako da nema tu podele...ravnopravnost treba da postoji..zivimo u 21.veku :rtfm:

Ne kaki sinke.....
ne mora da znaci da svaki muskarac zna da opravi kanalizaciju ili da svi lopataju..uostalom zene lopataju,obradjuju bastu i sl....za odredjene poslove postoje majstori.Kolike su sanse da ti puken cev..mozda jednom ili nijednom godisnje,a koliko puta dnevno zaprljas tanjir..min 3 puta..tako da nema tu podele...ravnopravnost treba da postoji..zivimo u 21.veku :rtfm:

Slazem se. Ali koliko traje popravljanje cevi i prilaz do nje, a koliko traje pranje tanjura u finoj i toploj kuhinji? A vecina modernih/lenjih zena ima masinu za pranje sudja, pa im je cak i tesko staviti sudje unutra nego neke i za to teraju muza.;)

Back