- Poruka
- 20.280
Pozz, kupio sam vw polo mpi 1,0 2001 god. Zanima me koji benzin da mu sipam? I imam problem upalio mi je lampicu CHECK i ne gasi je(kad god dam kontakt) Sta bi moglo da prouzrokuje tako nesto. I naravno svako ko zna nesto interesantno o ovom modelu neka napise.
Hvala unapred.
bezolovni..koji na zalost kod nas ne odgovara eu3 normaam..al kad nema kisa dobar i grad...
to sto ti je upalio check engine lampci znaci da je motorni kompjuter detektovao kvar ili nepravilnost u radu motora ili neke komponente a koja znacajno utice na sastav izduvnih gasova..odvezi auto u neki servis koji ima dijagnostiku ..i najobicniji VAG-COM ( VCDS) ce da obavi posao..
inace sto je kolega napisao da je nekom polu falio litar ulja vrlo je moguce da mu u servisu nisu ni sipali taj litar..posto kaze desilo se samo jednom..ili je sipano neko krs ulje koje motor potrosio..s obzirom na kvalitet ulja kod nas..

uostalom da..batali "ovlasceni" servis i nadji neki nezavisni..koji je na dobrom glasu
btw..jednom mom poznaniku su u opelovom servisu na astri redovno naplacivali zamenu i filter klima uredjaja..koji nikad nije zamenjen..
Poslednja izmena: