- Poruka
- 42.825
Gde to piše?
Pa sad i nije bas...
Statistika tako kaže
A sad kakva ke sudbina to niko nezna i nebi trebalo o tome razmišljati
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gde to piše?
Pa sad i nije bas...
Pa prosecan zivotni vek u Srbiji je 74-75.god... za muskarce 71.Statistika tako kaže
Pa prosecan zivotni vek u Srbiji je 74-75.god... za muskarce 71.
Mislim da se smanjo malo od korone na ovamo.
Ako ja imam 45, znaci mogu da ocekujem za cu imati mozda jos 30 god zivota.
Ali koliko je od toga zdrav i sposoban zivot?
Svi mi imamo takvog jednog dedu ili babuImam jednog dedu slavi 101 rodjendan zdrav i pokretan
Treba se opustiti i jednostavno živeti a ne razmišljati o tome
Razmisljanje o datumu smrti tipa ;gde idem, koliko mi je ostalo, te nece odvesti daleko...Svi mi imamo takvog jednog dedu ili babu
Ali moj tata je umro sa 51, dede (obojica) i jedna baba sa oko 70.
Druga baba je dogurala do 89. god.
Vidim da je mnogo kolega umrlo malo posto su otisli u penziju...neki i pre 70te.
Da me ne shvatite pogresno...ne treba se opterecivati s tim, boze me sacuvaj... ali ne treba ni racunati na to da cemo docekati 80/90tu.
Sad ispade da ja sedim i precrtavam dane koji su mi preostaliRazmisljanje o datumu smrti tipa ;gde idem, koliko mi je ostalo, te nece odvesti daleko...
Zivot se sastoji u zivljenju , a ne u iscekivanju smrti.Kada ona dodje , nas ionako nema![]()
Strah te ogranicuje.Ti licis na dobru devojcicu koja je dogurala do 40, i nesto se ne snalaziSad ispade da ja sedim i precrtavam dane koji su mi preostali
Daleko bilo.
Ali i ne mislim da imam vremena bas za sve. Zivim, uzivam, radim sve sto zelim (a mogu)...ali je uvek negde u pozadini... dok jos mogu![]()
Hahahahhh... pa ne moze biti vise pogresnoStrah te ogranicuje.Ti licis na dobru devojcicu koja je dogurala do 40, i nesto se ne snalazi![]()
Da, avanturista koji zivi kod svoje mame...Hahahahhh... pa ne moze biti vise pogresno
Ja se bojim samo osa, strsljenova, rata i gladi.
Nije to strah, samo svest da trenutno dobro stanje moze sutra da se promeni. To me ne ogranicava, naprotiv
Zbog te svesti, jos vise uzivam u danasnjem danu.
Prijatelji mi govore, blago tebi, zivis punim plucima... ali sve to ne menja realnu mogucnost da sve to uskoro mozda necu moci.
Kako ide pesma... Gather ye rosebuds while ye may...
Da, avanturista koji zivi kod svoje mame...![]()
A ko je rekao da sam ja avanturista? I sta se uopste pod tim podrazumeva?Da, avanturista koji zivi kod svoje mame...![]()
Pocni zivjet punim plucimaSta covek koji je zbog zdravstvenih problema promasio i skolu i karijeru da radi u 40im godinama kada se konacno oseca bolje?
Ako imas zelju i volju onda ti nije kasno.Za skolu kasno.
Uclani se u SNS postoji velika sansa da te negdje uhljebeKako naci dobar posao?
Nije kasno. Ima srni i kosuta suma je velika, samo je treba pronaciZa decu kasno.
Nisam na tvome mjestu i lakse mi je prodavat mudovinu nego nesto da napravim za sebe.Jednostavno, sta bi ste vi na tom mestu?
Statistika, statistika, laz. Nije bas da je tako, ali nije ni daleko.Statistika tako kaže
cca banki, mozda koja vise.pa kako to !?koliko ti je godina!?
Dobro jutro MemiceStatistika, statistika, laz. Nije bas da je tako, ali nije ni daleko.
cca banki, mozda koja vise.
Dobro jutro i tebi. Nisam stavio broj izmedju cca i banki, a i bolje da nisam kad sad pogledam jer bi se covjek mozda naljutio zbog otkrivanja osobnih podataka. Do broja godina sam dosao na temelju nekih postova koje sam procitao.Dobro jutro Memice))))
Dobro jutro i tebi. Nisam stavio broj izmedju cca i banki, a i bolje da nisam kad sad pogledam jer bi se covjek mozda naljutio zbog otkrivanja osobnih podataka. Do broja godina sam dosao na temelju nekih postova koje sam procitao.
slazem seU tim godinama mnogi shvate da im je brak promasem, zivot, sve ono sto ti mislis da si propustio, sto drugi imaju a ti nemas,pa drugacije razmisljaju, pozitivno… idu dalje. Recimo ono covek zivi godinama u nekom sablonu i otkrije da ga zena vara.. treba da se ubije i kaze gotovo, ja sam odsvirao svoje. Kako je njemu?
Kasno je samo u tvojoj glavi.