Ovo sve potice iz one ideje koje cetso zene imaju ,a koja nije losa ali pravi hendikep,je da hoce da budu jedne i jedine,najpozeljnije svom decku,vereniku,muzu, jedine,a to relano nije moguce. I onda dolazi do problema kada neke od njih shvate da partner ipak ima oci,da gleda,komentarise.... jer ih boli sto ipak nisu neponovljive,najlepse,najzgodnije,a svaka zeli tako da se oseca pored decka ali,ponavljam,to nije realno moguce.
Sa izgledom nema nikakve veze,imam ja druga,njegova bivsa..plavusa od dva metra, platinasto plava kosa do struka,silikoni u sisama i ustima, devojka gde god se pojavi svi blenu, i on je nju varao,iako bi vecina dali obe ruke za nju,tako da,mozes ti biti najzgodnija,najbolja opet ti nista ne pomaze.
Ono sto zena treba da uradi je da ne shvati to licno-ti si i dalje zgodna i prelepa i to sto on gleda drugu zgodnu i lepu uopste ne treba da oduzima od tebe-nisi ti manje zena zbog toga sto on zvera
za kraj: zao mi je al to sto on radi je donekle normalno, ako ti smeta ti mu reci da je nekulturno i stvarno jeste, i da prekine to da radi,moguce da te muz dozivljava kao toliko blisku i prisnu da ima osecaj da moze sve i da ti kaze i da se ponasa slobodnije jer ste prisni,ali u toj ''prisnosti'' je izgubio obzir prema tebi,i bogami ga podseti
gledaj to sa ''vedrije'' strane
da li bi da imas muza koji ce da vidi neku zgodnu i da mudro cuti i kalkulise u glavi svasta i da nikad ne znas sta misli,ili muza koji ce glasno i jasno i iskreno reci? Izvesno je da ono sto ce taj drugi da radi vise boleti ali je poshtenije,.a u braku,ja bih uzela poshtenje i coveka koji svoje misli od mene ne krije
ali zapamti- to nikako ne sme od tebe da oduzme,samopouzdanje ili slicno
ali reci mu da je to neposhtovanje i da to sto ste u braku ne znaci da su mi brat ili neki hibrid da sme tako slobodno da se ponasa,ti si zena koju je izabrao za zivotnog saputnika,za svoju suprugu

za zenu koja ce biti-jeste majka njegove dece, najbolji prijatelj, tu u dobru i u zlu...a prema najboljem prijatelju koji ce da deli sa tobom sve lose i kad bude najvece sranje se hebeno tako ne ponasa
vise postovanja,nek kaze,ali ne na takav seljacki nacin