Pitanje za sve udate zene...

Believer

Početnik
Poruka
14
Mozda je vec bilo ovakvih slicnih pitanja ali sta biste vi uradile kada vas muz prokomentarise film i kaze kako su dobre scene sexa u filmu da kada ih gledas odmah ti se digne?Kada znas da ti muz gleda slike golih zena na internetu kao i filmove zbog zena kako izgledaju?Kada ugleda Tinu Ivanovic pevacicu nezatvara usta i neslusa te nista sta ga pitas,jednostavno necuje te?Sta biste vi uradile kako se postavile prema svemu tome,jer iskreno meni to smeta!

Mozda je vec bilo ovakvih slicnih pitanja ali sta biste vi uradile kada vas muz prokomentarise film i kaze kako su dobre scene sexa u filmu da kada ih gledas odmah ti se digne?Kada znas da ti muz gleda slike golih zena na internetu kao i filmove zbog zena kako izgledaju?Kada ugleda Tinu Ivanovic pevacicu nezatvara usta i neslusa te nista sta ga pitas,jednostavno necuje te?Sta biste vi uradile kako se postavile prema svemu tome,jer iskreno meni to smeta!

Pa mozda je malo pretero ali u svakom slucaju nesto u sexu treba menjati i vise experimentisati

Taj tvoj muž je izgleda u nekom produženom pubertetu.:rotf:

Nista ja tu ne bi diro :malav:
On gleda pevaljke, ti nepismena, ma bas ste super par :heart: :hahaha:

Kratko smo bili u vezi,vencali se i zivimo u Americi.Imamo 4 dece i brak nam je solidan povodom drugih stvari ali povodom tih stvari tu se svadjamo.Sexa imamo,ja sam 15 godina mladja od njega super izgledam stvarno drzim do toga takva sam osoba,pametna sam jer sam ovde zavrsila skolu za sestru,dobra sam majka...Pa zar to nije dovoljno sto se on tako ponasa ....Strasno je kada ti uglavnom svi kazu blago tebi zena ti je perfektna,a ja se tako neosecam pored njega...

a zamisli da mu se ne dize uopste...:) :) :)
jel bi ti i to smetalo ? :) :) :)

Ovo sve potice iz one ideje koje cetso zene imaju ,a koja nije losa ali pravi hendikep,je da hoce da budu jedne i jedine,najpozeljnije svom decku,vereniku,muzu, jedine,a to relano nije moguce. I onda dolazi do problema kada neke od njih shvate da partner ipak ima oci,da gleda,komentarise.... jer ih boli sto ipak nisu neponovljive,najlepse,najzgodnije,a svaka zeli tako da se oseca pored decka ali,ponavljam,to nije realno moguce.

Sa izgledom nema nikakve veze,imam ja druga,njegova bivsa..plavusa od dva metra, platinasto plava kosa do struka,silikoni u sisama i ustima, devojka gde god se pojavi svi blenu, i on je nju varao,iako bi vecina dali obe ruke za nju,tako da,mozes ti biti najzgodnija,najbolja opet ti nista ne pomaze.

Ono sto zena treba da uradi je da ne shvati to licno-ti si i dalje zgodna i prelepa i to sto on gleda drugu zgodnu i lepu uopste ne treba da oduzima od tebe-nisi ti manje zena zbog toga sto on zvera

za kraj: zao mi je al to sto on radi je donekle normalno, ako ti smeta ti mu reci da je nekulturno i stvarno jeste, i da prekine to da radi,moguce da te muz dozivljava kao toliko blisku i prisnu da ima osecaj da moze sve i da ti kaze i da se ponasa slobodnije jer ste prisni,ali u toj ''prisnosti'' je izgubio obzir prema tebi,i bogami ga podseti

gledaj to sa ''vedrije'' strane

da li bi da imas muza koji ce da vidi neku zgodnu i da mudro cuti i kalkulise u glavi svasta i da nikad ne znas sta misli,ili muza koji ce glasno i jasno i iskreno reci? Izvesno je da ono sto ce taj drugi da radi vise boleti ali je poshtenije,.a u braku,ja bih uzela poshtenje i coveka koji svoje misli od mene ne krije

ali zapamti- to nikako ne sme od tebe da oduzme,samopouzdanje ili slicno

ali reci mu da je to neposhtovanje i da to sto ste u braku ne znaci da su mi brat ili neki hibrid da sme tako slobodno da se ponasa,ti si zena koju je izabrao za zivotnog saputnika,za svoju suprugu :) za zenu koja ce biti-jeste majka njegove dece, najbolji prijatelj, tu u dobru i u zlu...a prema najboljem prijatelju koji ce da deli sa tobom sve lose i kad bude najvece sranje se hebeno tako ne ponasa

vise postovanja,nek kaze,ali ne na takav seljacki nacin

Hvala ti i ja se sa tim slazem.Ja znam da ima oci ali sto je preterano je preterano svi mi pogledamo ali nikada nisam buljila u nekog kao luda pogotovo ne u njegovom prisustvu.Smatram da muskarci koji umeju da zenu obasipaju paznjom ,po neku lepu rec bolje prolaze i ja bih volela takvog da imam onda bi tolerisala i neke stvari...ali kada ti cujes da li si ti videla kako ona izgleda,moja drugarica je bila najlepsa i najzgodnija devojka u gradu uvek prica o drugim zenama a gde sam tu ja....to boli a mislim i da bi vas bolelo!

Hvala ti i ja se sa tim slazem.Ja znam da ima oci ali sto je preterano je preterano svi mi pogledamo ali nikada nisam buljila u nekog kao luda pogotovo ne u njegovom prisustvu.Smatram da muskarci koji umeju da zenu obasipaju paznjom ,po neku lepu rec bolje prolaze i ja bih volela takvog da imam onda bi tolerisala i neke stvari...ali kada ti cujes da li si ti videla kako ona izgleda,moja drugarica je bila najlepsa i najzgodnija devojka u gradu uvek prica o drugim zenama a gde sam tu ja....to boli a mislim i da bi vas bolelo!

Klasicna zabluda - da je moj partner prema meni ovakav ili onakav, ja bih onda ne-znam-sta... Muz ti je takav kakav je... Ako ti se ne svidja njegovo ponasanje prema tebi i kada ste sami i pred drugima, a ti ga ostavi... Ili ga prethodno zamoli da smanji dozivljaj, pa ako ne uspe onda ga ostavi... Ili prihvati takvo njegovo ponasanje i zivite srecno i zadovoljno do kraja zivota...

Kratko smo bili u vezi,vencali se i zivimo u Americi.Imamo 4 dece i brak nam je solidan povodom drugih stvari ali povodom tih stvari tu se svadjamo.Sexa imamo,ja sam 15 godina mladja od njega super izgledam stvarno drzim do toga takva sam osoba,pametna sam jer sam ovde zavrsila skolu za sestru,dobra sam majka...Pa zar to nije dovoljno sto se on tako ponasa ....Strasno je kada ti uglavnom svi kazu blago tebi zena ti je perfektna,a ja se tako neosecam pored njega...

Samo si džaba davala lovu i gubila vreme.
Ostala si nepismena.
Skroz.
Ti,kada pišeš,osnovne stvari ne znaš....(!?)
Ono - jeste milougodno za čuti da super izgledaš i da držiš....
Ali,nauči da se izražavaš kako treba,sestro.
Fali ti interpunkcija.
Daleko je Amerika.......

Back