thedar
Aktivan član
- Poruka
- 1.346
Juče se dogodilo nešto za što nema ni prave riječi. Ja je nemam. Jer, da izgubiš djete i ne vrati se kući nema riječi za to.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ali vas narode pitam, da li ste vidjeli koliko policajaca je bilo kod škole NAKON događaja?
Pa znam, da jeste.
Ali vas sad pitam i malo ću da vam otvaram mozak. ( ne nije moj ego)
Šta je od naroda najviše ono što ima vrijednosti? Šta je bogatstvo naroda?
bravooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo TO SU DJECA NJEGOVA , JER ONA SU ZLATO, DIAMANTI, SREĆA , VESELJE, RADOST, SUŠTINA, POANTA SVEGA.
ALI DAJTE MI NEKOLIKO MOGUČNOSTI, DA VAM KAŽEM I DA VI TO PROČITATE.
Prije nego je došlo do hororo događaja TKO U DRŽAVI JE BIO NAJVIŠE ZAŠTITEN SA TIM POLICAJCIMA?
ZNATE LI?
To ako je meni znano bio je precednik vlade.
-------------------------------
PA VAS PITAM JER TO JE REALNOST
Tko po vama najviše vrijedi u državi i tko po vašem bih trebao imati najvišu zaštitu?
Precednik vlade ili vaša, naša djeca?
--------------------------------------------------------
Pa da vam ja kažem što ja mislim.
Dogodilo se u istoriji da je ubijen neki vladar, precednik i slično i dobili su zaštitu. OK.
Ali dogodilo se i to nešto za što nema riječi.
Ja kažem, da djeca bi morala imati najmanje toliku zaštitu kao što je ima precednik vlade PA I VIŠE.
Da li će to imati? Ja kažem da ne? Zašto ne? Zato jer narod NEMA SVIJESTI ŠTA SE DOGAĐA u smislu, da bih bio KOLEKTIVNO SVIJESAM. Posameznici su svijesni ali nema kolektivne svijesti na potrebnoj razini.
Ono što se dogodilo, da je tamo bilo NAKON DOGAĐAJA toliko plavih, PA GDE SU PRE BILI?
Možete li do precednika vlade doči sa oružjem? NE SERI.
Možete li vi ili itko od vas u 15 minuta da dođete sa bombama ako hočete do djece? Pa ja mislim, da možete.
Pa opet vas pitam KAKOOOOOOOO TO LJUDIIIIIIIII , DA do onoga što JE NAJVRIJEDNIJE MOŽE SE DOČI BAŠ TAKO LAKO i to uništiti a do onoga koji MOŽDA I SERE GOVNA PO NARODU SE NE MOŽE.
aJDE BUDITE SE I NE ZAMJERITE AKO VAM KAŽEM ISTINU
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ali vas narode pitam, da li ste vidjeli koliko policajaca je bilo kod škole NAKON događaja?
Pa znam, da jeste.
Ali vas sad pitam i malo ću da vam otvaram mozak. ( ne nije moj ego)
Šta je od naroda najviše ono što ima vrijednosti? Šta je bogatstvo naroda?
bravooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo TO SU DJECA NJEGOVA , JER ONA SU ZLATO, DIAMANTI, SREĆA , VESELJE, RADOST, SUŠTINA, POANTA SVEGA.
ALI DAJTE MI NEKOLIKO MOGUČNOSTI, DA VAM KAŽEM I DA VI TO PROČITATE.
Prije nego je došlo do hororo događaja TKO U DRŽAVI JE BIO NAJVIŠE ZAŠTITEN SA TIM POLICAJCIMA?
ZNATE LI?
To ako je meni znano bio je precednik vlade.
-------------------------------
PA VAS PITAM JER TO JE REALNOST
Tko po vama najviše vrijedi u državi i tko po vašem bih trebao imati najvišu zaštitu?
Precednik vlade ili vaša, naša djeca?
--------------------------------------------------------
Pa da vam ja kažem što ja mislim.
Dogodilo se u istoriji da je ubijen neki vladar, precednik i slično i dobili su zaštitu. OK.
Ali dogodilo se i to nešto za što nema riječi.
Ja kažem, da djeca bi morala imati najmanje toliku zaštitu kao što je ima precednik vlade PA I VIŠE.
Da li će to imati? Ja kažem da ne? Zašto ne? Zato jer narod NEMA SVIJESTI ŠTA SE DOGAĐA u smislu, da bih bio KOLEKTIVNO SVIJESAM. Posameznici su svijesni ali nema kolektivne svijesti na potrebnoj razini.
Ono što se dogodilo, da je tamo bilo NAKON DOGAĐAJA toliko plavih, PA GDE SU PRE BILI?
Možete li do precednika vlade doči sa oružjem? NE SERI.
Možete li vi ili itko od vas u 15 minuta da dođete sa bombama ako hočete do djece? Pa ja mislim, da možete.
Pa opet vas pitam KAKOOOOOOOO TO LJUDIIIIIIIII , DA do onoga što JE NAJVRIJEDNIJE MOŽE SE DOČI BAŠ TAKO LAKO i to uništiti a do onoga koji MOŽDA I SERE GOVNA PO NARODU SE NE MOŽE.
aJDE BUDITE SE I NE ZAMJERITE AKO VAM KAŽEM ISTINU
Poslednja izmena: