Pitanje za pusace

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
i na tarabi pise svasta....:lol: svaka bolest je u vezi sa necim i najveci broj se moze podvesti pod to da je bolesnik sma kriv za svoje stanje.

aj q noc milance. :lol:

Ako se ustanovi da si obolela od duvana , gubis prioritet na lecenje.

- - - - - - - - - -

a sta cemo sa ostalim navedenim uzrocnicima?

Da jedes moras. das se odmaras , moras.Da spavas ,moras.
Ali da snjaris i loces - ne moras.

Ima jedan beskućnik u parku u kome šetam kuče ...
Rado ćaska sa šetačima - pod uslovom da oni prihvate razgovor. Poneko mu da kintu, a iz obližnjeg kioska brze hrane daju mu hleb i, ponekad, nešto od ostataka sa roštilja.
Uprkos svemu, ne deluje nesrećno. Ne znam, možda je lud, mada susvislo priča.
Elem, mnogo mu se sviđa moj pas. Zato što je pas beo. Pa pita: "Mogu li da ga pomilujem ja, ovako crn i prljav? Neću ga isprljati, majke mi." Hoće i svoje parče hleba da podeli sa mojim psom. Zapravo je prilično simpatičan i veseo lik.

Jednog jutra primetim kako žudno gleda u moju cigaretu, pa pitam ja njega hoće li da pripali jednu. Obradovao se k'o dete. Kaže: "Ljudi mi daju pokoji dinar ili nešto hrane al cigaretu ni ne tražim. Nisam zapalio celu cigaretu već mesecima a baš bih uživao."
Naravno, dam mu cigaretu, i posle mu ostavim još 2 komada. Tako radim svakog jutra.

Razmišljam - činim li dobro ili loše delo?

Rado ćaska sa šetačima - pod uslovom da oni prihvate razgovor. Poneko mu da kintu, a iz obližnjeg kioska brze hrane daju mu hleb i, ponekad, nešto od ostataka sa roštilja.
Elem, mnogo mu se sviđa moj pas. Zato što je pas beo. Pa pita: "Mogu li da ga pomilujem ja, ovako crn i prljav? Neću ga isprljati, majke mi." Hoće i svoje parče hleba da podeli sa mojim psom. Zapravo je prilično simpatičan i veseo lik.

Jednog jutra primetim kako žudno gleda u moju cigaretu, pa pitam ja njega hoće li da pripali jednu. Obradovao se k'o dete. Kaže: "Ljudi mi daju pokoji dinar ili nešto hrane al cigaretu ni ne tražim. Nisam zapalio celu cigaretu već mesecima a baš bih uživao."
Naravno, dam mu cigaretu, i posle mu ostavim još 2 komada. Tako radim svakog jutra.

Ako imas belog psa onda cinis dobro delo:D

Secas se onog protivkandidata Milosevicu ( Seceroski, cistac cipela9ß
On je rekao da je imao dva bela psa od kojih je jedan bio crn.

Za ove cigarete nista pametno danas ne mogu da kazem jer kao prestajem da pusim, ako stvarno i prestanem onda cu nekom beskucniku
pokloniti tri pakle. Inace, u svakom slucaju cinis dobro delo:)

Vise nas, Gruzanine, kosta lecenje hronicnih psihijatrijskih slucajeva (ne kazem da si ti taj) jer cemo njihovo lecenje placati dok su zivi (ne kazem da time mislim na tebe), nego jednog pusaca koji ce brzo skoncati.

Gluposti. Pokusavas da proturis ociglednu laz.
Opstepoznata stvar je da vi pusaci najvise opterecujete zdravstveni budzet.

Osiguranje ne nadoknadjuje stetu klijentu ako je ovaj namerno izazvao stetu, vec se troskovi stavljaju na njegov racun.

tako stoje stvari sto se tice osiguranja. Zdravstveno osiguranje je ipak osiguranje.:per:

samo redjas pogresan iskaz za pogresnim iskazom :lol:
ali dobro, imam razumevanja za one koji su bili seksualno zlostavljani u detinjstvu, nije to naivno

Morate se jednom nauciti odgovornom ponasanju.

Dozvoljeno vam je da pusite ali zato budite spremni sami da snosite konsekvence takvog ponasanja.
Zasto bi drugi placali vase namerne greske?

Oces da pusis? Pusi, ali sam placaj za to.
Treba li drugi da placaju tvoje hirove ?

lose, daj mu zvaku ili bombonu

I lecenje ima da placas.
Dosta je bilo drpanja.

mislim da treba teziti ka potpuno besplatnom lecenju, a ne ukidanju istog
svako ima pravo na lecenje, iako je ogromna vecina ljudi (gotovo svi) kriva za njihovo trenutno (lose) zdravstveno stanje. to sto si ti bio prinudjen da pusis i caletu i komsiji pa kad vidis cigaretu dobijas panicni napad, yebiga... i ti treba besplatno da se lecis.

mislim da treba teziti ka potpuno besplatnom lecenju, a ne ukidanju istog
svako ima pravo na lecenje, iako je ogromna vecina ljudi (gotovo svi) kriva za njihovo trenutno (lose) zdravstveno stanje. to sto si ti bio prinudjen da pusis i caletu i komsiji pa kad vidis cigaretu dobijas panicni napad, yebiga... i ti treba besplatno da se lecis.

Da nije vas pusaca koji ste se natovarili na zdravstveni budzet, lecenje bi verovatno bilo besplatno.

woman-smoking-cigarette1.jpg

Izgleda da nema šta više da se kaže na temu o nama zlim i sebičnim pušačima koji su krivi što su živi.

Lock.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back