Питање за питањем...

• Začetnik teme Začetnik teme Jasna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Steta sto ti je rat promijenio misljenje o citavoj vjeri.
Не о вери, само о таквој врсти мешовитих бракова у којима су културе, наслеђе, васпитање, вера, традиција, друштвене норме, вредности - у толикој мери различите!

И то на трусном Балкану, наравно...на жалост...

poznajem mlade ljoode kojima to ni dan danas nije bitno....a da nije u pitanju neka isfolirana građanska korektnost.......mada je to uvek bila neka magla i steroptipno da ne mož da foonkcioniše i prekoravanje i pogledi da je to osoođeno na propast........a isto tako znam da su ljoodi prošli sva ta toombanja 90-ih..živeli srećno pre toga deceniajama...............i eve ih živi i u ljoobavi....

Ja sam sa 4 godine prvi put cula za rec sex,i pitam ja mamu sta je to,a ona se nasmeje i kaze mi pitaj tatu,i ja to i uradim,a tata mi odgovori "Sex ti je broj 6 na engleskom".A kada sam jednom(isto sa 4 godine) preturala po laticama,naletela sam na kondom onako lepo zapakovan,pa mi je delovalo da je unutra sigurno neka mnogo lepa zvakaca guma, i kada sam ih pitala sta je to,tata mi je rekao da je to lek za glavobolju,i posto sam ja i dalje mislila da je to lek za glavobolju,ali u vidu zvake,kazem ja njima uvece,boli me glava idem da uzmem onaj lek,i tada mi je receno da taj lek ne smeju da piju deca...

Back