Pitanje za one koji su u USA

• Začetnik teme Začetnik teme gema
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
VW Phaeton – zamena

Zovem se Veljko Pavicevic, zivim u Naples-u, na Floridi. Imam privatan biznis u Srbiji. Uvezao sam VW Phaeton-a 2005. Godiste u Srbiju. Auto je na Americkim tablama. U odlicnom stanju, kompletna oprema. Koza, klima, grejaci, masazeri sedista, board. Zainteresovan sam za zamenu za neki auto u Americi. Mozete me kontaktirati na 0641162064, 239-537-7736. Moja email adresa je veljko.pavicevic@shopgli.com

VW Phaeton – zamena

Zovem se Veljko Pavicevic, zivim u Naples-u, na Floridi. Imam privatan biznis u Srbiji. Uvezao sam VW Phaeton-a 2005. Godiste u Srbiju. Auto je na Americkim tablama. U odlicnom stanju, kompletna oprema. Koza, klima, grejaci, masazeri sedista, board. Zainteresovan sam za zamenu za neki auto u Americi. Mozete me kontaktirati na 0641162064, 239-537-7736. Moja email adresa je veljko.pavicevic@shopgli.com

Imam pitanje! DALI AMERICKI MOBILNI MOGU DA FUNKCIONISU U EVROPI,HTEO BIH DA POSEDUJEM AMERICKI BROJ JER CE MI BITI POTREBAN U EU! Ako neko zna bio bih mu zahvalan da mi javi gde mogu naruciti,kako,i kako se zove kompanija koja prodaje mobil-sim kartice sa Americkim pozivnim koji funkcionisu sirom Sveta,stim da se sa njih moze i zvati i da nema preplate (pre-pay),i da mogu preko interneta da dopunjavam. HVALA :)

Bila sam u Srbiji u februaru i moj americki broj je funkcionisao bolje nego srpski :-)
Ja imam post-pay ali koliko je meni poznato za taj broj moras da imas americki ID jer naravno moraju negde da ti salju racun....

Za sve ostale informacije savetujem da kontaktiras provajdere:
www.t-mobile.com
http://www.wireless.att.com/cell-phone-service/welcome/index.jsp
http://www.mycricket.com/

Pogledao sam,al sve je na Predplatu (post-pay),i samo na takav nacin funkcionise i van USA! Imao sam liniju od Telecom North America (telna-mobile) i funkcionisao mi je super u EU al slicno nenadjoh vise,al pojavile su se smetnje kod kompanije i od tad vise neradi,a na hotline nikog da dobijem,a sve mislim da su pred bankrotom pa zato. U svakom slucaju HVALA TI PUNO jer pronasao sam na netu www.worldsim.com tamo cu dobiti jednu sim sa dva broja +1 i +44 pa cu to koristiti,u stavri videti funkcionise li. Hvala na odgovoru pa ako ipak doznas nesto slobodno mi javi,a ja cu da pogledam dalje. :)

Veoma sam zadovoljan, TELNA (telecom north america) je se vratio na trziste sa jos jeftinijim cenama razgovora sirom Sveta (roaming), uz manju nadoknadu na godisnjem nivou od 19.-usd i potrosnju koja se obavi tokom meseca..... PREPORUCUJEM JE SVIMA jer odlicni su .

Back