Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Da lio neko planira skorije ovamo? Hteo bih da narucim neke kopacke za americki fudbal da mi neko donese, posto ovde kod nas nemaju, ai gde blize ima , papreno.....
Javite se
Zovem se Veljko Pavicevic, zivim u Naples-u, na Floridi. Imam privatan biznis u Srbiji. Uvezao sam VW Phaeton-a 2005. Godiste u Srbiju. Auto je na Americkim tablama. U odlicnom stanju, kompletna oprema. Koza, klima, grejaci, masazeri sedista, board. Zainteresovan sam za zamenu za neki auto u Americi. Mozete me kontaktirati na 0641162064, 239-537-7736. Moja email adresa je veljko.pavicevic@shopgli.com
Zovem se Veljko Pavicevic, zivim u Naples-u, na Floridi. Imam privatan biznis u Srbiji. Uvezao sam VW Phaeton-a 2005. Godiste u Srbiju. Auto je na Americkim tablama. U odlicnom stanju, kompletna oprema. Koza, klima, grejaci, masazeri sedista, board. Zainteresovan sam za zamenu za neki auto u Americi. Mozete me kontaktirati na 0641162064, 239-537-7736. Moja email adresa je veljko.pavicevic@shopgli.com
Imam pitanje! DALI AMERICKI MOBILNI MOGU DA FUNKCIONISU U EVROPI,HTEO BIH DA POSEDUJEM AMERICKI BROJ JER CE MI BITI POTREBAN U EU! Ako neko zna bio bih mu zahvalan da mi javi gde mogu naruciti,kako,i kako se zove kompanija koja prodaje mobil-sim kartice sa Americkim pozivnim koji funkcionisu sirom Sveta,stim da se sa njih moze i zvati i da nema preplate (pre-pay),i da mogu preko interneta da dopunjavam. HVALA
Bila sam u Srbiji u februaru i moj americki broj je funkcionisao bolje nego srpski :-)
Ja imam post-pay ali koliko je meni poznato za taj broj moras da imas americki ID jer naravno moraju negde da ti salju racun....
Bila sam u Srbiji u februaru i moj americki broj je funkcionisao bolje nego srpski :-)
Ja imam post-pay ali koliko je meni poznato za taj broj moras da imas americki ID jer naravno moraju negde da ti salju racun....
Pogledao sam,al sve je na Predplatu (post-pay),i samo na takav nacin funkcionise i van USA! Imao sam liniju od Telecom North America (telna-mobile) i funkcionisao mi je super u EU al slicno nenadjoh vise,al pojavile su se smetnje kod kompanije i od tad vise neradi,a na hotline nikog da dobijem,a sve mislim da su pred bankrotom pa zato. U svakom slucaju HVALA TI PUNO jer pronasao sam na netu www.worldsim.com tamo cu dobiti jednu sim sa dva broja +1 i +44 pa cu to koristiti,u stavri videti funkcionise li. Hvala na odgovoru pa ako ipak doznas nesto slobodno mi javi,a ja cu da pogledam dalje.
Veoma sam zadovoljan, TELNA (telecom north america) je se vratio na trziste sa jos jeftinijim cenama razgovora sirom Sveta (roaming), uz manju nadoknadu na godisnjem nivou od 19.-usd i potrosnju koja se obavi tokom meseca..... PREPORUCUJEM JE SVIMA jer odlicni su .