Pitanje za muski deo...

JaH_G|rL:
Da li biste radije bili sa devojkom koja je potpuno otvorena,o svemu moze da prica....ali usput moze da napravi vama puno problema...ili sa povucenom, stidljivom?
sve jedno, zar je bitno dal je povucena i otvorena
ako je povucena, lako se da otvoriti :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
ako je otvorena, lako se da zatvoriti
mislim, ako shvatate sta ocu da kazem :wink:
 
Pa zavisi u kom je smislu ta osoba otvorena!Kada neka osoba svoj zivot iznese kao na tacni,kada vec posle dva razgovora znam sve o njoj\njemu meni to postaje dosadno.Vise volim kada nesto otkiravam,pri svakom susretu i razgovoru saznam nesto novo....to je mnogo sladje i zanimljivije!
 
ali fora je u tome sto i stidljiva devojka moze da bude iskrena i otvorena sa tobom! samo sto treba neko vreme da prodje dok ti se ne otvori, a onda je super...
i naravno da cu uvek pre da odaberem tu varijantu nego da odmah imam devojku koja je otvorena, ali pritom pravi probleme...
 
slazem se s maRetom(dj):)ona ce se valjda otvoriti kad je sa osobom koju voli/kojoj veruje,zar ne? :? :wink:
a i zar vam nisu privlacnije ove 'tajanstvene' pa kad mora da se nesto i otkrije a ne sve na izvolte :roll: eh,ta misterioznost.... 8) :lol:
 
Koliko ja znam, (a neznam nista), svi volimo da gledamo trilere zato sto sve polako otkriva, i tek na kraju saznamo ko je taj mastermind koji terorise gradom! Da neskrenem sa teme, hteo sam dobar triler da uporedim sa stidljivom, tajanstvenom devojkom. U tom slucaju, glupi sitkom od 20 minuta trebalo bi da bude otvorena devojka.
....................
U svakom slucaju,
ovo nikom ne moze da skodi!
 

Back
Top