pitanje za muške

strano telo

Zainteresovan član
Poruka
152
Ok, jasno je da većina devojaka voli kad dobije neke sitnice za poklon i čak se više obraduje kad zna da se osoba potrudila da nešto napravi, nego da joj kupi zlatnu ogrlicu. Imam dva pitanja.
Prvo: interesuje me kakva je situacija kod muškaraca? Da li volite da vam devojke nešto naprave, nacrtaju (ili nešto slično) ili više volite konkretne poklone?

Drugo: Šta je za vas najbolji poklon? Čemu biste se najviše obradovali?

Ok, jasno je da većina devojaka voli kad dobije neke sitnice za poklon i čak se više obraduje kad zna da se osoba potrudila da nešto napravi, nego da joj kupi zlatnu ogrlicu. Imam dva pitanja.
Prvo: interesuje me kakva je situacija kod muškaraca? Da li volite da vam devojke nešto naprave, nacrtaju (ili nešto slično) ili više volite konkretne poklone?

samo nek je od srca
naravno d abi mi lepse bilo da se potrudi naprav nego nesto sa stangle

Ne preskupo i ne mnogo vredno a po mogućnosti da se ručno napravi ili kupljeno doradi.
Nešto simpatično i malo i po mogućnosti nešto da je napisano.

Možda je malo smiješno ali je istinito:

-moj najdraži poklon je bio od jedne moje simpatije iz srednje škole, kad je bila sa roditeljima na moru pa mi je donijela jedan jako fini okrugli bijeli kamenčić kao srce.
Još ga čuvam među knjigama.

Poslednja izmena:
Stvarno mi je to nebitno.Nikada nisam prizeljkivao poklone i nerado ih dajem.Ne zato sto sam skrtica ili osobenjak vec zato sto ukoliko dobijem poklon (pogotovo neki vredniji) osecam potrebu i obavezu da na isti nacin uzvratim.A po tom pitanju nisam kreativan ama bas nimalo.Tu sam ogranicen na buket cveca ili parfem.
I ako devojka vec zeli nesto da mi pokloni,najdraza bi mi bila neka simpaticna bezvredna sitnica.

odakle ti ovo?

Ne volim nesto poklone, niti da dajem niti da dobijam, ali ako vec moram da dobijem poklon, mozda je bolje ono sto ona sama napravi (obicno takve poklone i ja dajem), ne mora to da bude nesto posebno, u najboljem slucaju nesto sto volim da jedem i oboje i siti i zadovoljni.
Obradovao bih se verovatno necim sto volim i sto mi znaci, lupam, da sam navijac Manchestera, obradovao bi me potpisani dres nekog igraca ili sta ti ja znam, u svakom slucaju, nesto u vezi cega sam strastven i sto volim, mada opet, niti volim da nekog maltetiram oko poklona, niti ja volim da se maltretiram oko toga.

Pokloni mi u principu ne znače mnogo,a ako već ima želju da mi poklanja nešto onda neka bude simbolično. Računa se dobra namera,a skup poklon na neki način i obavezuje,tako da više volim sitnice.

Inače najviše volim suvi keš na poklon :lol: Ali slabo koja to daje...:(

P.S. Ima itekako mnogo žena koje više vole zlatnu ogrlicu da dobiju nego neki origami "napravljen od srca". Mislim... se ne lažemo bez potrebe ;)

Poslednja izmena:

Ja lično više volim sitnice, ali to opet ne važi za sve devojke.
Ne volim skupe poklone, kao što je dosta njih reklo - kad ti neko nešto pokloni, osećaš se dužnim da to uzvratiš. (Kako se u narodu kaže - uvek je veća ona ruka koja daje, od one koja prima)
Nekako su ti pokloni od srca najlepši i znaš kad se neko potrudio da je to uradio zato što mu značiš.

- - - - - - - - - -

sad ce svi onako kulturiska da dobro izgledaju da kazu "nije bitna vrednost nego da je od srca"..

ma idi ...... nista bolje od mesec dana na havajima :D

I tata bi sine.. Svako bi voleo neko putovanje na poklon...

A što se ovih kulturiška tiče - mene interesuje iskreno mišljenje, bez uvijanja i foliranja.

Stvarno mi je to nebitno.Nikada nisam prizeljkivao poklone i nerado ih dajem.Ne zato sto sam skrtica ili osobenjak vec zato sto ukoliko dobijem poklon (pogotovo neki vredniji) osecam potrebu i obavezu da na isti nacin uzvratim.A po tom pitanju nisam kreativan ama bas nimalo.Tu sam ogranicen na buket cveca ili parfem.
I ako devojka vec zeli nesto da mi pokloni,najdraza bi mi bila neka simpaticna bezvredna sitnica.

Lepo je pokloniti devojci poklon. Oseća se važnom. Može to da bude buket cveća, a možeš i da ubereš neki cvetić sa livade...

Ja lično više volim sitnice, ali to opet ne važi za sve devojke.
Ne volim skupe poklone, kao što je dosta njih reklo - kad ti neko nešto pokloni, osećaš se dužnim da to uzvratiš. (Kako se u narodu kaže - uvek je veća ona ruka koja daje, od one koja prima)
Nekako su ti pokloni od srca najlepši i znaš kad se neko potrudio da je to uradio zato što mu značiš.

baš ne voliš skupe poklone?

vise nesto konkretno sto mi je potrebno i sto dugo zelim ne mora uopste biti skupo

- - - - - - - - - -

najlepsi poklon koji devojka moze da da svome decku je: svoju nevinost :heart:
dobio:heart:

Te sitnice nimalo ne znace. Znaci mi na primer da me odvede na neko novo mesto koje bi se meni svidelo, koje ne posecujem, da radimo nesto novo i neobicno.

Vise mi znaci da mi pokaze neki dobar sajt nego da mi pokloni neku dzidza-bidzu...:kafa:

Back