Hero
Buduća legenda
- Poruka
- 35.019
ajd..Msm nešto bih kao i ja odgovorila, mada nisam momak
Može li nešto što sam ja zaključila da ih nervira,generalno?
generalno ??
pucaaaaaaj

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ajd..Msm nešto bih kao i ja odgovorila, mada nisam momak
Msm nešto bih kao i ja odgovorila, mada nisam momak
Momci, sta je to sto vas najvise iritira i ohladi tokom veze, sexa...a da nije ono opstepoznato da samo legne ko klada![]()
ne posedujem spisak, naravno
ad hoc reakcije na odredjeno njeno ponasanje su najiskrenije... i bolje bi joj bilo da ume da ih tumaci
cuvena zenska intuicija na ispitu zrelosti![]()
Šta je? Visoki kriterijumi pa frka, a? Ne brini, nisu svima, ima onih koje možete još da jašete.![]()
Momci, sta je to sto vas najvise iritira i ohladi tokom veze, sexa...a da nije ono opstepoznato da samo legne ko klada![]()
vidi ako zelis..Da skače kao majmunče
Da leprša kao leptirica
To nas momke izuzetno nervira,mada nas nervira i ako nema stava,neki beskičmenjak fazon
Zatim,nervira nas ako pazi da nema celulita, a nervira nas i ako ne pazi pa ima celulita
Hladi nas ako ima drugarice smoruše, mogu da je pokvare-ako su udate nagovaraju je na brak, ako su slobodne klimaju joj moral
ne sviđa nam se njena mama,
brinemo ako hoće mnogo sexa, a brinemo i ako apstinira
dalje...hm
Hladi nas ako nije zaposlena, a opet ne valja ni da ima neku veću platu, može da joj udari u glavu lova
..................
E ovo je za nas prosečne momke,a nadprosečnima ništa od navedenog ne smeta![]()
Da skače kao majmunče
Da leprša kao leptirica
To nas momke izuzetno nervira,mada nas nervira i ako nema stava,neki beskičmenjak fazon
Zatim,nervira nas ako pazi da nema celulita, a nervira nas i ako ne pazi pa ima celulita
Hladi nas ako ima drugarice smoruše, mogu da je pokvare-ako su udate nagovaraju je na brak, ako su slobodne klimaju joj moral
dalje...hm
Hladi nas ako nije zaposlena, a opet ne valja ni da ima neku veću platu, može da joj udari u glavu lova
..................
Kome tražiš mesto u manastiru?vidi ako zelis..
mogu ti pomoci
da pronadjem slobodno mesto u nekom zenskom manastiru![]()
Posle kazu za zene da .. ona bi da se j... a da joj ne udje. A muskarci bi da imaju zensku koja ne prica uopste i ne komentarise...![]()
imas jak wriggles goreKome tražiš mesto u manastiru?
Pa ja čoveče sedim na pufnastom oblačiću i jurim okolo 30 na sat, mesto u raju je rezervisano odavno![]()
Da skače kao majmunče
Da leprša kao leptirica
dalje...hm
..................