Sta je pisac ovih hteo reci???
Pa verovatno ako si u mozak patuljak mali,bolje cuti i ne otvaraj usta
Pa verovatno ako si u mozak patuljak mali,bolje cuti i ne otvaraj usta
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NEposebno nesto:ASPROVALTA:da li ste za to da je muskarcu zanimljivije ako mu zena nikada ne pokaze maksimum svoje ljubavi koju oseca prema njemu,pa cak i ako on nju beskrajno voli i ako insistira??
super pitanje, aj sad da cujemo ove nase muskarcine![]()

...Pazi,imamo muskarca koji beskrajno voli svoju zenu ili ne znam vec ciju i insistira da i ona njemu uzvrati istom merom,medjutim ona to ne cini.Moram da odgovorim pitanjem.Sta bi tu njemu bilo zanimljivo,kako on uopste moze da bude svestan da ga ona zapravo mnogo vise voli nego sto to pokazuje? Naravno,takva se ljubav vrlo lako moze zloupotrebiti i mislim da ce on to kad-tad i uciniti,mozda ne svojom voljom da ne kazem krivicom.ASPROVALTA:da li ste za to da je muskarcu zanimljivije ako mu zena nikada ne pokaze maksimum svoje ljubavi koju oseca prema njemu,pa cak i ako on nju beskrajno voli i ako insistira??
P.S.ODNOSNO DA LI ON TU LJUBAV KAD-TADA ZLOUPOTREBI?
Sifra zrelost:Kakvo debilno pitanje!Ali ima dosta decurlije ovde pa razumem.
Amazonka:Svaka ljubav stvara novu i vecu ljubav. Ne treba se stidjeti pokazati svoju ljubav prema nekoj osobi i izraziti svoja osjecanja. Treba u tome biti otvoren, ma kako druga strana prihvatila, znaci ili ce prihvatiti tvoju ljubav potpuno ili djelimicno. Ljubav je davanje, a ne primanje!![]()
ops: svega ima! 1. nije mi jasno zashto ovo pitanje nebi moglo biti i obrnuto postavljenoASPROVALTA:da li ste za to da je muskarcu zanimljivije ako mu zena nikada ne pokaze maksimum svoje ljubavi koju oseca prema njemu,pa cak i ako on nju beskrajno voli i ako insistira??

Termotehnicar?mr. I:1. nije mi jasno zashto ovo pitanje nebi moglo biti i obrnuto postavljenoASPROVALTA:da li ste za to da je muskarcu zanimljivije ako mu zena nikada ne pokaze maksimum svoje ljubavi koju oseca prema njemu,pa cak i ako on nju beskrajno voli i ako insistira??
2. zar ljubav nije neshto spontano,a ne radijator koji mozesh da odvrnesh ili zavrnesh kako ti volja?
da rezimiram pitanjem ; kako se to sputava, skriva ili dozira ljubav pod uslovom da je prava i iskrena![]()

Pa naravno,a ako se ispostavi da si pogresila,ostace iskustvo.....ASPROVALTA:znaci ako neko kaze da me voli,i pokazuje mi,mogu pri tom slobodno i ja njemu.............
Pa sad, čuj ...ASPROVALTA:iskustvo,to sigurno?a BOL?
Ma jok, nemaš ti nikakav problem, možda samo neke male ožiljke. Sve i da hoćeš, teško da se možeš promeniti. Budi sigurna da ćeš i sledećem momku da pokažeš svu svoju ljubav bez obzira na sve.ASPROVALTA:ja bih volela da je nema vise nego bilo sta na svetu,ali to mi ponekad izgleda nemoguce,sta da se radi,ocigledno je u meni problem!