PITANJE ZA MUSKARCE?

• Začetnik teme Začetnik teme ASPROVALTA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ASPROVALTA:
da li ste za to da je muskarcu zanimljivije ako mu zena nikada ne pokaze maksimum svoje ljubavi koju oseca prema njemu,pa cak i ako on nju beskrajno voli i ako insistira??

P.S.ODNOSNO DA LI ON TU LJUBAV KAD-TADA ZLOUPOTREBI?
...Pazi,imamo muskarca koji beskrajno voli svoju zenu ili ne znam vec ciju i insistira da i ona njemu uzvrati istom merom,medjutim ona to ne cini.Moram da odgovorim pitanjem.Sta bi tu njemu bilo zanimljivo,kako on uopste moze da bude svestan da ga ona zapravo mnogo vise voli nego sto to pokazuje? Naravno,takva se ljubav vrlo lako moze zloupotrebiti i mislim da ce on to kad-tad i uciniti,mozda ne svojom voljom da ne kazem krivicom.

Evo i ja nesto da napisem u vezi ove teme.To je veoma interesantno pitanje.-Zena je veoma opasna,treba joj pokazati i dati ljubav,ali ne u prevelikim kolicinama,jer ona to kasnije koristi u svakom pogledu,a cak dolazi i do prevare svog partnera sto je naj i opasnije.Ako joj date prst ona ima da trazi saku,a kad joj date saku ima da trazi ruku i tako redom one su takve i nemoze se promeniti,a ti to neces ni primetiti.Zene su cudno bice,sada je dobra,a za u roku pet minuta moze cak i da ubije.Takve su sve,osim sto svaka ima svoju taktiku u glavi,razmisljanja su im malo razlicita,ali kad dobro sve povezes i uporedis docices do istog resenja.Netreba njih kriviti sto su takve treba im davati ljubav,jer su one stvorene za to,ali u tome je i problem sto i ima tu i losa osobina koja se nemoze izbrisati iz njihov mozak.Ona tri puta brze vidi i razmislja od muskarca,mozak joj odlicno radi i kad mora da laze ona je ustanju za jedan minut da kaze pet razlicita resenja.Jednostavno nikad netreba verovati zeni.Zenski svete nemojte mi zamerite sto sam ovo napiso.Ja mnogo volim zene i protiv vas nemam nista,ali je istina u svakom slucaju to sto sam markirao.Bez ljutnje za dalje,molim vas.Pozdrav svim zenama,volim vas sve.Cao.

Pokazi ono sto mislis i osecas!Onaj ko se plasi toga je slabic (jer se plasi da ce biti povredjen) i kukavica a verovatno je i sebican.
Zivot je suvise kratak da bismo trgovali ljubavlju.

Amazonka:
Svaka ljubav stvara novu i vecu ljubav. Ne treba se stidjeti pokazati svoju ljubav prema nekoj osobi i izraziti svoja osjecanja. Treba u tome biti otvoren, ma kako druga strana prihvatila, znaci ili ce prihvatiti tvoju ljubav potpuno ili djelimicno. Ljubav je davanje, a ne primanje! :roll:

:oops: svega ima!
ne,evo iskreno..ono što žena može ni jedan muškarac nije u stanju...jos uvijek ne znam sto mi spremaš

pitam se ponekad da li ono kad se kaze TO JE TO U LJUBavi to u stvari kad muskarac voli zenu i kad i ona njega isto toliko zavoli,i ozeni je i tako joj da najbolji dokaz da nije zloupotrebio njenu ljubav.....
ili gresim....sta mislite?pa valjda je i vama cilj da vas zena voli isto koliko i vi nju,ne biste se valjda zenili samo da biste sebi ugodili,nego da biste i vi bili voljeni,od one zene koju vi sami izaberete,
itd,itd

ASPROVALTA:
da li ste za to da je muskarcu zanimljivije ako mu zena nikada ne pokaze maksimum svoje ljubavi koju oseca prema njemu,pa cak i ako on nju beskrajno voli i ako insistira??

1. nije mi jasno zashto ovo pitanje nebi moglo biti i obrnuto postavljeno
2. zar ljubav nije neshto spontano,a ne radijator koji mozesh da odvrnesh ili zavrnesh kako ti volja?
da rezimiram pitanjem ; kako se to sputava, skriva ili dozira ljubav pod uslovom da je prava i iskrena :?:

mr. I:
ASPROVALTA:

1. nije mi jasno zashto ovo pitanje nebi moglo biti i obrnuto postavljeno
2. zar ljubav nije neshto spontano,a ne radijator koji mozesh da odvrnesh ili zavrnesh kako ti volja?
da rezimiram pitanjem ; kako se to sputava, skriva ili dozira ljubav pod uslovom da je prava i iskrena :?:
Termotehnicar? :lol:

ASPROVALTA:
ja bih volela da je nema vise nego bilo sta na svetu,ali to mi ponekad izgleda nemoguce,sta da se radi,ocigledno je u meni problem!
Ma jok, nemaš ti nikakav problem, možda samo neke male ožiljke. Sve i da hoćeš, teško da se možeš promeniti. Budi sigurna da ćeš i sledećem momku da pokažeš svu svoju ljubav bez obzira na sve.
To je tako, to je dobro, dobro je da je tako. To si ti. Budi ono što jesi, i samo napred.

Back