Pitanje za muskarce i zene- da li je sex sa drugom/im prevara?

Da li je sex sa drugom/im prevara?

• Jeste

• Nije

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ma i bolje kad je seks gnusan, onako gadno mastovit, divlji, zivotinjska strast, perverzije, sirovost i sve... :zper: :lol: :lol: :lol:

- - - - - - - - - -

Da dodam- devojka ne zna da decko ima tu aferu sa strane,dakle, prema njoj se ponasa ko da mu je jedina, sve je bez dogovora i krije se.

Pa sto pita kad ne zna, je li? :think:

:lol:

Seko, da ti kaze chika Dacha, ne sekiraj se zbog tog tvog dilbera, nadji drugog koji ce te ceniti i sto kazu ljudi drzati te ko malo vode na dlanu, tog bekriju prepusti drugima, neka se neke druge cure rvu s njegovim sharanjima i zajebavanjima.

Nije mi jasno zasto pravis dilemu tamo gdje je nema ?
Zato stopostoje razlicita misljenja kod ljudi, pa da vidim koje ce da prevagne.

- - - - - - - - - -

Ma i bolje kad je seks gnusan, onako gadno mastovit, divlji, zivotinjska strast, perverzije, sirovost i sve... :zper: :lol: :lol: :lol:

- - - - - - - - - -

Pa sto pita kad ne zna, je li? :think:

:lol:

Seko, da ti kaze chika Dacha, ne sekiraj se zbog tog tvog dilbera, nadji drugog koji ce te ceniti i sto kazu ljudi drzati te ko malo vode na dlanu, tog bekriju prepusti drugima, neka se neke druge cure rvu s njegovim sharanjima i zajebavanjima.

Pa ne pita ona :lol: A on jeste otkacen, samo to jos ne zna ;)

Dodje mi da joj kazem, al je ne znam licno, a i deluje mi zlo takav postupak :lol:

:lol: Ma da, neka tamo cura, ne znate je vi...

Pa jes', sta ce kad je zloca, nije fer kaznjavati tako momka samo zato sto on siri ljubav, neznost i toplinu prenosi na druge cure, pa ima li sta lepse i pozitivnije od takve misije, a ona djonom na njega dushicu milu. :malav:

:D

- - - - - - - - - -

prevagnuce misljenje da je ok biti u kokosinjcu

Znaci Djole sad si nas razotkrio, sad ce svi znati da smo jedino nas dvojica glasali da nije prevara. :lol:

:lol: Ma da, neka tamo cura, ne znate je vi...

Pa jes', sta ce kad je zloca, nije fer kaznjavati tako momka samo zato sto on siri ljubav, neznost i toplinu prenosi na druge cure, pa ima li sta lepse i pozitivnije od takve misije, a ona djonom na njega dushicu milu. :malav:

:D

Pa nije ona ta koja bi bila zla :lol: Ona je samo zanesena u zaljubljenosti, pa ne vidi prst pred nosom :lol:

Sta mislite? Mislim na ono: u vezi ste, a vas decko/devojka uporedo ima sex aferu koja traje vise meseci.

Da dodam- devojka ne zna da decko ima tu aferu sa strane,dakle, prema njoj se ponasa ko da mu je jedina, sve je bez dogovora i krije se.

Jeste prevara.

Moze on to da krije od nje ali ne i od sebe, na kraju ce ona saznati za to i bice povredjena.
Ako mu je ta devojka draga i voli je tada ce i biti jedina za njega.

Sta mislite? Mislim na ono: u vezi ste, a vas decko/devojka uporedo ima sex aferu koja traje vise meseci.

A inače je običaj kod tebe da se prethodno dogovorite o švrljanju sa strane...ono propisana norma dve klinke sa splava mesečno i jedna koleginica sa posla ? :D

A inače je običaj kod tebe da se prethodno dogovorite o švrljanju sa strane...ono propisana norma dve klinke sa splava mesečno i jedna koleginica sa posla ? :D
Postoji ono tzv "open relationship". Ako se dvoje dogovore da budu u takvoj vrsti veze,onda ok, ali ako on/ona svrlja, a drugo nema pojma o tom i ne opravdava to, onda mislim da je to druga prica... Drugo, jedno je sex na jedno vece i nikad vise,ali ovo traje mesecima, da ne kazem godinu. Pritom, ta "sex afera" traje duze nego sama veza.

Poslednja izmena:
Postoji ono tzv "open relationship". Ako se dvoje dogovore da budu u takvoj vrsti veze,onda ok, ali ako on/ona svrlja, a drugo nema pojma o tom i ne opravdava to, onda mislim da je to druga prica... Drugo, jedno je sex na jedno vece i nikad vise,ali ovo traje mesecima, da ne kazem godinu. Pritom, ta "sex afera" traje duze nego sama veza.

pa šta ti onda nije jasno?
misliš,mi ćemo te nagovarati da to nije strašno,da opravdaš sebe što ga nećeš ostaviti?bole nas baaaaš:manikir:

U cemu je razlika? U prvoj varijanti se moze progledati kroz prste u drugoj ne? :lol:

Glupost

pa dobro, ono, ako se dogovore lepo i kulturno da se heftaju sa strane
onda nema frke :lol:

Back