ancika
Iskusan
- Poruka
- 5.441
Sta mislite? Mislim na ono: u vezi ste, a vas decko/devojka uporedo ima sex aferu koja traje vise meseci.
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da dodam- devojka ne zna da decko ima tu aferu sa strane,dakle, prema njoj se ponasa ko da mu je jedina, sve je bez dogovora i krije se.
Da dodam- devojka ne zna da decko ima tu aferu sa strane,dakle, prema njoj se ponasa ko da mu je jedina, sve je bez dogovora i krije se.
Zato stopostoje razlicita misljenja kod ljudi, pa da vidim koje ce da prevagne.Nije mi jasno zasto pravis dilemu tamo gdje je nema ?
Ma i bolje kad je seks gnusan, onako gadno mastovit, divlji, zivotinjska strast, perverzije, sirovost i sve...![]()
![]()
![]()
- - - - - - - - - -
Pa sto pita kad ne zna, je li?
![]()
Seko, da ti kaze chika Dacha, ne sekiraj se zbog tog tvog dilbera, nadji drugog koji ce te ceniti i sto kazu ljudi drzati te ko malo vode na dlanu, tog bekriju prepusti drugima, neka se neke druge cure rvu s njegovim sharanjima i zajebavanjima.
Ovo zvuci surovo.Zato stopostoje razlicita misljenja kod ljudi, pa da vidim koje ce da prevagne.
- - - - - - - - - -
Pa ne pita onaA on jeste otkacen, samo to jos ne zna
![]()
Ovo zvuci surovo.![]()
Kazi toj sto ne pita da je pametnica.![]()
![]()
Dodje mi da joj kazem, al je ne znam licno, a i deluje mi zlo takav postupak![]()
prevagnuce misljenje da je ok biti u kokosinjcu
Ma da, neka tamo cura, ne znate je vi...
Pa jes', sta ce kad je zloca, nije fer kaznjavati tako momka samo zato sto on siri ljubav, neznost i toplinu prenosi na druge cure, pa ima li sta lepse i pozitivnije od takve misije, a ona djonom na njega dushicu milu.![]()
![]()
Sta mislite? Mislim na ono: u vezi ste, a vas decko/devojka uporedo ima sex aferu koja traje vise meseci.
Postoji ono tzv "open relationship". Ako se dvoje dogovore da budu u takvoj vrsti veze,onda ok, ali ako on/ona svrlja, a drugo nema pojma o tom i ne opravdava to, onda mislim da je to druga prica... Drugo, jedno je sex na jedno vece i nikad vise,ali ovo traje mesecima, da ne kazem godinu. Pritom, ta "sex afera" traje duze nego sama veza.A inače je običaj kod tebe da se prethodno dogovorite o švrljanju sa strane...ono propisana norma dve klinke sa splava mesečno i jedna koleginica sa posla ?![]()
Postoji ono tzv "open relationship". Ako se dvoje dogovore da budu u takvoj vrsti veze,onda ok, ali ako on/ona svrlja, a drugo nema pojma o tom i ne opravdava to, onda mislim da je to druga prica... Drugo, jedno je sex na jedno vece i nikad vise,ali ovo traje mesecima, da ne kazem godinu. Pritom, ta "sex afera" traje duze nego sama veza.
Postoji ono tzv "open relationship". Ako se dvoje dogovore da budu u takvoj vrsti veze,onda ok, ali ako on/ona svrlja, a drugo nema pojma o tom i ne opravdava to, onda mislim da je to druga prica... Drugo, jedno je sex na jedno vece i nikad vise,ali ovo traje mesecima, da ne kazem godinu. Pritom, ta "sex afera" traje duze nego sama veza.