Питање за мушкарце и жене: да ли је ок да мушкарац врати жени ударац? Али буквално!

Ko god kaže da nije, rizikuje da ga borci (borkinje?) za "rodnu" ravnopravnost optuže za diskriminaciju!

Polna ravnopravnost ima smisla. "Rodna" ravnopravnost je glupost jer je rod isključivo gramatički pojam. Živa bića imaju pol!
Rodna ravnopravnost znači ravnopravnost imenice sto i imenice stolica. I sto i stolica se jako brinu zbog moguće neravnopravnosti. :hahaha:

Подстакао ме је разговор са другом који је вратио шамар некој надобудној.
Али свеједно, мене је прошла језа од помисли на то да мушко хоће да врати шамар.
Мислим, ок, постоје жене које су безобразне, иритантне, мисле да имају право на све па и да иду около и шамарају али ми некако није нормално да мушкарац узврати.

Можда сам у заблуди.:think:

Mislim da si u zabludi.

nije ok...žena može da ubije muškarca od batina, da mu povadi sve zube, da ga sve namodri...da ga udara bejzbol palicom po ekstremitetima, čekićom u glavu itd...a on naravno ne treba da uzvrati jer je jelda muško...on treba da trpi jer je muško i nije džentlmenski udarati žensko...jer muško ne uzvraća žensko...

cekaj kako da vratim istom merom ako sam lepo vaspitan ili nejak na recima?zasto se neko posmatra kao los ako je verbalno nizi i ako vrati udarcem?ako je rec mac znaci da je udarac smesan..prodje za tren..ako izadje modrica proci ce za par dana..oziljak za par nedelja..ali rec koja povredi nikad

Udarac ne prođe za tren. Iza udarca se krije gomila ružnih reči. A to čak nije ni moglo rečima da se kaže nego te neko tresnuo. Ja udarac nikad ne bih zaboravila. I ta slika bi mi se urezala u svest.

nije ok...žena može da ubije muškarca od batina, da mu povadi sve zube, da ga sve namodri...da ga udara bejzbol palicom po ekstremitetima, čekićom u glavu itd...a on naravno ne treba da uzvrati jer je jelda muško...on treba da trpi jer je muško i nije džentlmenski udarati žensko...jer muško ne uzvraća žensko...

:rotf: :rotf: :rotf:

:cao:

Poslednja izmena:

Back