Pitanje za kamiondzije

sinnke

Buduća legenda
Poruka
34.455
Ja vozim kamion od 5 tona, to je onaj mali. Sanducar je u pitanu. A cesto idem i izvan grada i pitao me jedan deda da mu prevezem kravu u drugo selo i to bi mi platio.

Pa me zanima da li kravi moze nesto biti ako je vezem gurtnama i prevezem u tom sanducaru nekih 20 km.?

obali je na bok da joj težište spustiš a samim tim povećavaš stabilnost krave i daj joj usput da lista Gloriju ili Cosmopolitan jer ako joj bude dosadno češaće bulju i napraviće kraste pa ćeš morati da platiš troškove lečenja kravine guzice :)

Ja vozim kamion od 5 tona, to je onaj mali. Sanducar je u pitanu. A cesto idem i izvan grada i pitao me jedan deda da mu prevezem kravu u drugo selo i to bi mi platio.

Pa me zanima da li kravi moze nesto biti ako je vezem gurtnama i prevezem u tom sanducaru nekih 20 km.?

Vežeš samo za stranicu i nema problema ali gledaj da ne može da se obesi ako slučajno sklizne
ps. Veže se za rogove i to za stranicu do kabine

Poslednja izmena:

vezi joj glavu za stranicu i to ce biti dosta
nego... jel ti zna gazda da ti to vozis tom dedi?

Back