Pitanje za iskusne o novoj bolesti

starimravojed

Zainteresovan član
Poruka
236
Vecina muskaraca kad ih zena ostavi oni pocnu trcati za njom, kod mene je totalno kontra efekat (a zasto je tako, nemam pojma). Znaci nije da meni niej stalo do te osobe, nego meni kad cura kaze da je gotovo ja je automatski pocinjem zaboravljati.

Bas proslu nedelju dobijam od moje persone poruku kako me ostavlja (znaci nicim izazvano) u poruci pise kako je skroz pukla za mnom i da to vise ne moze pratiti. Medjutim ja ne verujem da neko ko je za nekim puko da ga ostavlja. Ja je odmah zovem i ona place i to mi potvrdi, a ja njoj kazem da je meni sve jedno, ako zeli otici neka ide, a ako zeli ostati neka ostane i da druzenja posle toga nema. Tu ona meni kaze "hvala ti na razumevanju" ja kazem nema na cemu i prekinem razgovor, obrisem broj i sta cu sta je tu je.

Kad drugi dan ona mene zove da mi nesto zavrsi, ja dodjem to obavimo ona cuti, ja isto ne pricam o nama. Zahvalim se, odem. Zove me njena prijateljica i tu krece divlje vracanje mene njoj. Ae ja se pomirim sa njom i ona nije mogla izdrzati i kaze mi kako ja prema njoj nisam nikad nista osecao, a njena prijatlejica mi kaze na samo kako sam jebbeno inteligentan i da sam frajer. Sto meni dalje znaci da je ova probala manipulaciju u kojoj sam je srondao. I sad kaze da ce me odjebbati taman crkla za mnom. A ja nemam pojma sta ja njoj lose radim da bi ona to trebala uciniti. Dakle jesu zene postale toliko bolesne ili sta je to sve?

Testovi i igrice...a onda kada te ta osoba pozove da se pomirite pita "a sto nisi mene prvi/prva pozvala?"
E pa ti mene ostavljas (uz ono cuveno ne javljaj mi se vise ikada), ne kapiram, zasto onda zvati.
Dama je rekla sta hoce, putuj igumane i ne brini za manastire.

Ako nije neki test neke nesigurne osobe, onda je samo ishitrena reakcija, ili "ne mogu sa tobom, a bez tebe jos teze", a ja nemam pojma sta hocu, tj. pomesana osecanja.

Back