..pre godinu dana sam imala dva TIA.drugi u spavanju .imala sam otezan govor...Uradjen je Ct u Smederevskoj bolnici..ustanovljen karcinom mozga..medjutim u Bg na klinici profesori su usnaovili da je rec o TiA i pripisuju je trombu koji je prosao tuda.Tada mi se javlja voda u srcu.problem sa stitnom.visok nivo gvozdja.Bubreg reaguje,(u kom inace imam angiomilopom 6,8mm).daju mi fotrecu 10 dana..pod kao nekom pretpostavkom da sam izbacila kamen,koji ja zaista nisam osetila,niti imala teze boleove)..Elem sve u svemu.Od tada imam problem sa trnjenjem nogu i ruku.i bolnim stpolalima...zadnjih mesec dana uzasne glavobolje..pracene jakim bolovima u vratnom delu kicme,lopaticama ,rukama..ramenima..prostoru izmedju rebara,cak i bolno na dodir..masaza ne prija...trnjenje je pogorsano...ne prestaje.nocu je intezivno jako.povracanje,zujanje u usima.nesvestica..nespavanje..utrnulost.nekada dodje do praznjenja besike bez najave.a uvek malo curka...sve u svemi jak bol i uporan koji je doveo do nemogucnosti normalnog funkcionisanja.Fizijatar prepisuje terapiju Amp Milgamma1x1 Xim,amp Zodol V,amp Diprophos 2 im,amp Bensedin III,im.polivit b 1x1,deep relief 3x spolja,posle toga etodin f 2x1,Lyrica 2x2,caffebol 3x1,Vestibo 2x1,magnezijum sumeci B6,B12...dijagnoza je Syndroma cervico cranialis...Unazad pola godine primala vise puta inekcije zbog lumbalnog i vratnog dela.nikada nije odradjen snimak kicme.sad se trazi samo snimak vratnog dela...pa bih Vas zamolila za misljenje..zaista mi je jako bitno...unapred HVALA..