S
salemi
Gost

napominjem da imam 34 godine.
pozdrav, i hvala unapred

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Прво нам морате рећи од чега се лечите јер ћемо Вас тако најбоље упутити на неуролога који се бави највише том врстом болести.Bila sam pacijent dr. Zvonimira Levića, neurologa, koji je imao ordinaciju u Beogradu, Hadži Milentijeva 26, koji je nažalost prije par mjeseci preminuo.
Htjela bih zamoliti za mišljenje, odnosno ima li neko da mi preporuči drugog doktora-neurologa u Beogradu.
Da ne znate nekog dobrog neurologa u Novom Sadu?Прво нам морате рећи од чега се лечите јер ћемо Вас тако најбоље упутити на неуролога који се бави највише том врстом болести.
Ако се не варам, др Левић се бавио неуро-мишићном спојницом...
На жалост не знам.Da ne znate nekog dobrog neurologa u Novom Sadu?
Атаксија је недостатк усклађености вољних покрета и последица је поремећаја у централном нервном систему, параплегија се односи на доње екстремитете и значи да су одузети.Da li neko moze da mi kaze nesto više o Ataxia spinocerebellaris,Paraplegija extr.inf.moja majka ima 70 godina,ne stoji,sedi sa potporom(jastuci sa svake strane),otezano guta,nerazumljivo govori,depresivna?Još me interesuje i prognoza bolesti,kao i mogućnost nasledjivanja,za koju ona poriče da postoji,jer je mene i brata vodila kod lekara koji je utvrdio da smo zdravi,ali,mogu li nasa deca oboleti?