sdragana21
Zainteresovan član
- Poruka
- 391
Drage devojke -zene kada upoznate nekog kako izgleda prvi, drugi, sastanak, trecei....? Da li su svi muskarci isti i sto pre zele seks? Interesuju me vasa iskustva i vase godine ? Koliko im dopustate ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Muškarci se dijele na one koji hoće i one koji se prave da neće . Ima i onih trećih koji ne bi znali ni naći svoju kitu da im zatreba .
Te treće ohrabri ako ti se dopadnu kao osobe jer ne znači da neće biti dobri momci kad malo dođu sebi .
prvi sastanak samo idemo na picence,drugi setnja knezom i kalisem,eventualno je ispratimo kuci,treci usce i poljubac u obraz,cetvrti bionja,i tako,nije nam sex uopste bitan,kad bude spremna moze,i u guzu ako hoce,sve za ljubav<3Drage devojke -zene kada upoznate nekog kako izgleda prvi, drugi, sastanak, trecei....? Da li su svi muskarci isti i sto pre zele seks? Interesuju me vasa iskustva i vase godine ? Koliko im dopustate ?
Drage devojke -zene kada upoznate nekog kako izgleda prvi, drugi, sastanak, trecei....? Da li su svi muskarci isti i sto pre zele seks? Interesuju me vasa iskustva i vase godine ? Koliko im dopustate ?
tako je
ništa pre braka![]()
Zar postoje ovi treci?