Pitanje za devojke

Muškarci se dijele na one koji hoće i one koji se prave da neće . Ima i onih trećih koji ne bi znali ni naći svoju kitu da im zatreba .
Te treće ohrabri ako ti se dopadnu kao osobe jer ne znači da neće biti dobri momci kad malo dođu sebi .

Drage devojke -zene kada upoznate nekog kako izgleda prvi, drugi, sastanak, trecei....? Da li su svi muskarci isti i sto pre zele seks? Interesuju me vasa iskustva i vase godine ? Koliko im dopustate ?
prvi sastanak samo idemo na picence,drugi setnja knezom i kalisem,eventualno je ispratimo kuci,treci usce i poljubac u obraz,cetvrti bionja,i tako,nije nam sex uopste bitan,kad bude spremna moze,i u guzu ako hoce,sve za ljubav<3

Zar postoje ovi treci?

Ne da postoje nego ih ima koliko hoćeš . Obično ih djevojke i ne primjećuju jer su najvidljiviji oni najnametljiviji .
Imao sam prijatelja koji je bio lijep , zgodan i pametan . Zbog razočaranja u jednu djevojku ( duga priča ) godinama
je bio sam . Jednom dođe kod mene da se požali . Jedna djevojka ga zamolila za ples . Poslije ga zamolila da je
otprati kući jer se on nije ponudio .Kaže da ona njega zavodi a ne on nju . Pitam ga šta misli o njoj kao osobi i on
krene sa komplimentima . Sve je u redu ali ga odbija time što ona kreće sa inicijativom . Bez uvijanja sam mu rekao
kad bi se on pitao bio bi neženja do penzije .Pametna djevojka je to shvatila i to je to . Rekao sam mu još da ga hebao
Balkan i još koješta . Izgleda da mu je došlo iz doopeta u glavu i vjenčali su se za nekoliko mjeseci . Svom sinu su dali
ime po meni .

Drage devojke -zene kada upoznate nekog kako izgleda prvi, drugi, sastanak, trecei....? Da li su svi muskarci isti i sto pre zele seks? Interesuju me vasa iskustva i vase godine ? Koliko im dopustate ?

hehe, što ova djevojčica voli da se šali...pa gdje ti živiš jbt, danas prve naskaču na onu stvar, i gledaju te kao nenormalnog, ako ne tražiš, a tek kad joj spomeneš spiku o umjerenosti u seksu, tek se onda šokiraju...:dontunderstand:

- - - - - - - - - -

hahaha...

Naravno da su svi muskarci isti i da svi zele seks.
Ne kapiram ono neko pravil treci sastanak seks, mislim, video sam nekog 3 puta u zivotu, kako sa tim nekim da se seksam, ne ide to.

Ali da, svi muskarci zele seks, zato i izlaze sa zenama, neki zele vezu, pa seks, neki samo da se ogrebu.

Back