Pitanje za devojke...

Filip Stamenkovic

Zainteresovan član
Poruka
357
Da npr znate nekog lika od svoje sedme godine zivota da se on pritom samo sunja kroz vas zivot. U pocetku ste se lepo druzili pa sve manje i manje, i od 15. godine zivota do 22. ste se videli 3 puta.
Pritom sve prijateljski odnosi, i sretnete se pre par meseci i taj lik sada ne moze da prestane da razmislja o vama! Vi naravno ne znate to. I taj lik vama kaze to sto misli o vama. Da je zaljubljen, da vas stalno sanja, da ne moze da zivi vise tako, da mora da vas ima! Kakva bi vasa reakcija bila?

Pitanje za sve koji se loze na muski pol :D el moze sada ?

E, diskriminacija ne delu, stvarno nefer, pederski sto se kaze, a sta cemo mi koji se lozimo na klopu i cugu? Eto, ja se od sedme godine sunjam oko praseceg pecenja, u pocetku smo se lepo druzili, pa sve manje i manje, i od 15-te godine zivota do 22-ge smo se videli tri puta, a sad se uopste ne vidjamo, skupo meso 'ebg, a standard tuzan, pretuzan, pritom sve prijateljski odnosi, i svaki put kad se sretnemo, evo bas kao pre par meseci, ne mogu da prestanem da razmisljam o vrucoj prasetini i ladnoj pivcugi, stalno to sanjam na meniju, ne mogu da zivim vise ovako, moracu da se najedem i napijem k'o pravi Lala. :rumenka:

a mi babe? sta je sa nama? sta nam fali pa smo izostavljene?

...vi ste najbolje za ovakva pitanja...vi znate kako je biti zaljubljen...(:

- - - - - - - - - -

pa el moze neko nesto vezano za temu da napise

...ko, NARKOMAN...:cepanje:...?!
Ne moze...on mora sto je brze moguce pregaziti prag od 20 000 postova...sta ces, nema vremena coJek (:

Da npr znate nekog lika od svoje sedme godine zivota da se on pritom samo sunja kroz vas zivot. U pocetku ste se lepo druzili pa sve manje i manje, i od 15. godine zivota do 22. ste se videli 3 puta.
Pritom sve prijateljski odnosi, i sretnete se pre par meseci i taj lik sada ne moze da prestane da razmislja o vama! Vi naravno ne znate to. I taj lik vama kaze to sto misli o vama. Da je zaljubljen, da vas stalno sanja, da ne moze da zivi vise tako, da mora da vas ima! Kakva bi vasa reakcija bila?

Svaka zena reaguje drugacije.U igri si ti i ona...niko treci, te njenu reakciju niko ne moze predvideti tacno.
Ne znam, zasto cutis i patis se, a mozda je samo iluzija.Stisni petlju ..pa ili zagrli oblake ili ih rasprsi.U svakom slucaju mozes samo dobiti, ne gubis. ;)

ja bas mislim da je iluzija u pitanju.ne odlepljujemo na nekoga koga smo za 7 godina sreli tri puta
mozda treba da dobijes pa ti se uzjebbali hormoni:think:
te iluzije su opasne
zove me sestra iz kanade,ozbiljna zena,4 dece,kaze ja ne jedem i ne spavam,zaljubila sam se u lika iz neke turske serije,samo mi se place.pita jel problem sto je on od mene mladji 8 godina
:sad2:

ja bas mislim da je iluzija u pitanju.ne odlepljujemo na nekoga koga smo za 7 godina sreli tri puta
mozda treba da dobijes pa ti se uzjebbali hormoni:think:
te iluzije su opasne
zove me sestra iz kanade,ozbiljna zena,4 dece,kaze ja ne jedem i ne spavam,zaljubila sam se u lika iz neke turske serije,samo mi se place.pita jel problem sto je on od mene mladji 8 godina
:sad2:
ma hajde,kakav problem,kao da je to neka razlika,jesi joj rekla?bas si me nasmijala,ovo je za osmijeh dana.:)

da je tresnes necim po glavi ili izdrogiras i vezes lancima u podrumu imao bi vise sansi nego sa takvim pristupom :lol:
od "moram da te imam" i od tipa koji se "sunja kroz njen zivot" ce svaka da se makne sto dalje moze, ne bez razloga, te bi mozda bilo bolje izbaciti taj deo... osim ako je i ona tako malo specijalna pa joj legne.
ne znam, ja sam em osetljiva na takve reci, em krvolocna, sva je prilika da bi dobio batine :heart: al' mozda ona voli taj tip romantike.

Back