Pored - palis li se dok stavljas tampon- ovo je jedno od debilnijih pitanja koje moze da postavi seksualno frustrirani muzjak
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako si jos uvek zainterosovana,rado bi ti se pridruzila :-DSandra90cerak:ja nisam al zelela bi da probam to mi je skroz ok i skroz HOT............
Omfg. :shock: Nadam se da nije ispalniran neki lez sqp.ANAlitichar:Ako si jos uvek zainterosovana,rado bi ti se pridruzila :-D
Шта си се избечила? :-D Пусти децу нека лудујуCyber-BARABA:Omfg. :shock: Nadam se da nije ispalniran neki lez sqp.
Znam ja da bi ti voleoNixxx:Шта си се избечила? :-D Пусти децу нека лудују![]()
8-)
jeste... ali u cg... ja i sara i boce pivaaaaa.... jao bice PALJEVINSKI.....!!!!:shock:Cyber-BARABA:Omfg. :shock: Nadam se da nije ispalniran neki lez sqp.
Vlada ce zakljuchati temu kad ovo prochitanewerna_beba:jeste... ali u cg... ja i sara i boce pivaaaaa.... jao bice PALJEVINSKI.....!!!!:shock:8-)
Sandra90cerak:ja nisam al zelela bi da probam to mi je skroz ok i skroz HOT............
upadoh:nesho, nisi precizirao o kojoj vrsti poljubca je rec... pitanje je dvosmisleno i odgovori su samim tim dvosmisleni.... ali ti si tako hteo?!
I jesam... sestru, drugarice... u obraz. Ljubim ih svakodnevno
![]()
Aleksandra Radlovacki:jesam jednom...hoces da znas kako izgleda?
moj prvi poljubac je bio sa curom, ali u shestom razredu...Slakyca:Moj prvi poljubac je bio sa curom!I Vjerovali ili ne bila sam 2 osnovne!