gost 18564
Obećava
- Poruka
- 99
Reci gde ima takav pa da ga muvamo zajedno 8)newerna_beba:Mora...
Fino da se oblaci,
da naravno lijepo mirise,
da ima lijepe zube (osmijeh) ,
i gradju (kosarkasku...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Reci gde ima takav pa da ga muvamo zajedno 8)newerna_beba:Mora...
Fino da se oblaci,
i gradju (kosarkasku...
capro:Reci gde ima takav pa da ga muvamo zajedno 8)newerna_beba:Mora...
Fino da se oblaci,
i gradju (kosarkasku...
I sta kazes taj u krevetu ispunjava sve ove uslove. Batali onda forum i posveti se decku ili muzu da ne utekne slucajno.schatje:Prvo, da bude kulturan, da ume da se ponasa i razgovara. To podrazumeva i ono u glavi. Ne volim da muskarac intelektualno bude ispod mene. CIm vidim da ne mogu pise zajedno, dizem ruke. Drugo, da bude cist i uredan. Trece, da ima smisao za humor (civilizovano, ne prostacki). Cetvrto, da je odgovoran, sta god da radi. Peto, da bude misicav, ali ne nabildovan... mmmm..... Sesto, da zna sta treba da kaze ili uradi u datom trenutku. E sad, ako sam preterala, sta da radim... ali to je to ukratko... bilo bi tu sigurno i pod tackom 50![]()
Jako mi je bitan prvi utisak.Bitno je da lik ima stila,pogled i parfem su mi jako bitni.Znaci posle ovog sto si naveo jako mi je bitan miris(miris tvog tela i miris tvoje kose...)capro:Sta vas najvise pali kod muskarca osim sto vas privlaci vizuelno. Npr. kako se oblaci (obuca, donji ves i sl.), miris (parfemi i sl.), boja glasa, pogled bilo sta ajde ali iskreno.
Sta vas najvise pali kod muskarca osim sto vas privlaci vizuelno. Npr. kako se oblaci (obuca, donji ves i sl.), miris (parfemi i sl.), boja glasa, pogled bilo sta ajde ali iskreno.