gost 18564
Obećava
- Poruka
- 99
Sta vas najvise pali kod muskarca osim sto vas privlaci vizuelno. Npr. kako se oblaci (obuca, donji ves i sl.), miris (parfemi i sl.), boja glasa, pogled bilo sta ajde ali iskreno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala ti zelenooka bas mi je trebala podrska :wink:zelenooka85:Svakog nesto drugo.
Samo imaj vere u sebe i bices ok.
Ja sam samo naveo par primera, a ti nam reci sta te to uzbudjuje a da nije materijalnoS_K_V_O:Sto si nabrojao samo materijalne stvari?
Slazem se sa Shag...Shag Ivory:Recimo da je fino kad je nekako... autoritativno smiren u ophođenju...
capro:Ja sam samo naveo par primera, a ti nam reci sta te to uzbudjuje a da nije materijalno![]()
maljave grudi :wink: uz dobar parfem,capro:Sta vas najvise pali kod muskarca osim sto vas privlaci vizuelno. Npr. kako se oblaci (obuca, donji ves i sl.), miris (parfemi i sl.), boja glasa, pogled bilo sta ajde ali iskreno.
Prelepo telo.I njegova zelja za tobom.Potpuna, neobuzdana, u svim nijansama.Nista ne izludjuje tako kao kad te neko ludacki zeli.capro:Sta vas najvise pali kod muskarca osim sto vas privlaci vizuelno. Npr. kako se oblaci (obuca, donji ves i sl.), miris (parfemi i sl.), boja glasa, pogled bilo sta ajde ali iskreno.
vecavestica:donji ves i parfem :wink:
Nije lose latice, a sta mislis u nekoj duzoj vezi ili braku posle 5-10 god. kada ta zelja nije kao u pocetkulatica:Prelepo telo.I njegova zelja za tobom.Potpuna, neobuzdana, u svim nijansama.Nista ne izludjuje tako kao kad te neko ludacki zeli.capro:Sta vas najvise pali kod muskarca osim sto vas privlaci vizuelno. Npr. kako se oblaci (obuca, donji ves i sl.), miris (parfemi i sl.), boja glasa, pogled bilo sta ajde ali iskreno.
mmmm...ko zna zna :wink:peach:i miris...i ukus...![]()
E ovo je pravi odgovor moram priznati da nemam sta da dodam. Da postoji ovakvo pitanje za muskarce dao bi ovakav odgovor. :wink:SINDI:mmmm...ko zna zna :wink:peach:i miris...i ukus...![]()
slazem se