Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Saturn i Sunce u ribama 4 kuca u ribama. Iskreno bas sam se smorila kad sam videla da to ima moja cerka i bas brinem. Nadam se da to ne mora da znaci da cemo imati los odnos.
I ja bih rekla, ali mi čudno, kako mogu obe karte da se tumače isto ako se znak u đotišu pomera. Tako da ni planete nisu u istim znacima kao kod zapadne astrologije. A trebalo bi obe karte da imaju isto tumačenje
A da li ja tebi ličim na ribu - raka? Inače sam Ovan - Lav koji ide nekako uz mene
Mada, ne znam kako tumačenja idu tu. Čekam neke stvari da se raspetljaju, pa ću onda moći da kažem ima li smisla.
A da li ja tebi ličim na ribu - raka? Inače sam Ovan - Lav koji ide nekako uz mene
Mada, ne znam kako tumačenja idu tu. Čekam neke stvari da se raspetljaju, pa ću onda moći da kažem ima li smisla.
Naravno da dobri aspekti određenih planeta utiču na planetu finansijskog signifikatora.Prevashodno treba odrediti taj signifikator.Inače,planeta koja generalno označava novac u karti je Jupiter,ali to naravno nije i planeta koja je definitivni vladar finansijske situacije u svakoj karti.Pravi se slagalica...