PITANJE ZA ASTROLOGA ILI POZNAVAOCA astrologije.

• Začetnik teme Začetnik teme -
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
:wink: draga moja ne shvatam zasto si postavila to pitanje ali dobro evo tebi odgovora vas dvoje treba da cvetate u ljubavi venera u ribama stvara divne ljubavnike koji zaista veruju u ljubav.Neznost,pozrtvovanost i romantika to bi trebalo da vam je na prvom mestu ali ipak o tome odlucuju i neke druge planete.Vas dvoje bi trebalo da ste najosecajnije osobe i kad bi mogli preuzeli bi svu tugu sveta da bi drugima bilo lakse.Imate smisao za umetnost posebno muziku i lepotu.Imate divne glasove i produhovljene oci.Zivot bez ljubavi,sna i zanosa nema nikakvog smisla. I da bi vam bilo lakse nekad kad vas mori tuga slobodno se ispricajte i isplacite jer je drugi zbog toga nece srusiti kao kula od karata nego ce vam mozda i dati dobar savet.malo vise vedrine jer nije sve tako crno...pozdravlja vas JECIKA

Zdravo :!: Rođena sa 20.03.1979. god u 8.30h u Lazarevcu. Volela bih da mi pomognes i izracunas mi podznak, jer ja nigde ne mogu da nadjem onu tabelu sa koordinatama gradova.Ako uzmem kao grad rodjenja grad Beograd onda sam BLIZANAC( ne mogu da verujem), ali ja nisam rođena u Bgd-u, sem ako je razlika između koordinata ova dva grada neznatna!?! :!: :?: UNAPRED HVALA, PUUUNO :)

Back