Pitanje vezano za Platne Kartice i Debitne Kartice

markostar96

Zainteresovan član
Poruka
135
Pozdrav,da li neko moze da mi kaze da li u nekoj banci moze da se izvadi PrePaid Kartica sa 14,8 Godina,cuo sam da moze ali uz roditelje pa ako neko zna nek kaze i obavezno ako znate u kojoj banci,onaj fazon kao Visa ili MasterCard de moze da se kupuje preko neta,da se dize na bankomatima i da se kupuje u prodavnicama ???..............................Hvala.

Edit1:
I da ako neko zna nesto o DinersClubInternational Karticama neka pise sve sto zna posto sam cuo da i tu moze maloletan.........Hvala.

neka ti neko *roditelji* zavrse debitnu viza karticu *visa debit card*

to je najstandardnije za placanje online
tj koliko ubace toliko imas

a nema nikakvih lihvarskih shema sa bankama zaposljenjima garancijama da neces da prdis u visokom drustvu i slicno
svako fizicko lice moze to otvori a sad da l mogu klinci ne znam..

Naravno, to ti je najpametnije, jednog od roditelja pod ruku pa pravac banka...
Što se tiče plaćanja preko neta, preporučujem Intesa paltne kartice koje već dugo koristim...
Naravno možeš da se raspitaš kod banaka da li može maloletno lice da samo otvori račun.
Ja mislim da nemože, ali ipak proveri:bye::bye:

Naravno, to ti je najpametnije, jednog od roditelja pod ruku pa pravac banka...
Što se tiče plaćanja preko neta, preporučujem Intesa paltne kartice koje već dugo koristim...
Naravno možeš da se raspitaš kod banaka da li može maloletno lice da samo otvori račun.
Ja mislim da nemože, ali ipak proveri:bye::bye:

Znam da moze maloletno lice da otvori ali samo od 16 do 27 godina.....ja imam Visu Pireus Banke i MasterCard Erste S Banke ali problem je sto su te dve kartice na ime moje devojke a ja ih koristim pa je to nekim delom i krivicno delo,moze neko da me optuzi za kradju kartica.....ali u sustini nemogu ni da kupujem preko neta ni da u prodavnicama pazarim nego samo bankomatima da dizem...........mislim mogu preko neta ali moram da nosim njenu licnu kartu sa sobu jer pri kupovini pita Ime,Prezime,Ime Jednog Roditelja,Devojacko Prezime Majke,JMBG Itd......xD

,A da li menja stvar ako ja IMAM licnu kartu ali sa 15 godina ?

Back