Pitanje vezano za hipnozu:)

gost 189815

Iskusan
Poruka
5.826
znaci zamislite da se nesto desilo pre mesec dana..
u teoriji ako neko veruje da je pomislilo na nesto,al nije siguran dal je to ucinio pre ili posle odredjenog dogadjaja,
a ubedjen je da je to bilo pre,ali ne sto posto ,i vazno mu je da bude siguran...
da li pod hipnozom to moze da se utvrdi...tj da li bi svest ako veruje u laz(tj da je ta misao bila pre odredjenog dogadjaja,a ne posle)mogla da ubedi podsvest,pa recimo da pod hipnozom ta osoba da netacnu informaciju,ili se pod hipnozom uvek dodje do istine...?
konfuzno znamXDD:lol:

znaci zamislite da se nesto desilo pre mesec dana..
u teoriji ako neko veruje da je pomislilo na nesto,al nije siguran dal je to ucinio pre ili posle odredjenog dogadjaja,
a ubedjen je da je to bilo pre,ali ne sto posto ,i vazno mu je da bude siguran...
da li pod hipnozom to moze da se utvrdi...tj da li bi svest ako veruje u laz(tj da je ta misao bila pre odredjenog dogadjaja,a ne posle)mogla da ubedi podsvest,pa recimo da pod hipnozom ta osoba da netacnu informaciju,ili se pod hipnozom uvek dodje do istine...?
konfuzno znamXDD:lol:

Pa valjda se dolazi do istine.

Salim se naravno, lik je vec sam od sebe hipnotisan. U vezi teme citao sam knjigu Miroslava Pintera, imam je jos uvek, izdanje 1977. Ucenje u snu, sugestija, autosugestija, magnetofonska traka, stanje kontrolisane relaksacije.... hipnoza nudi dosta toga zanimljivog. Smatram da treba uzeti, danas postoje skole i univerziteti cak i kod nas, tako da generalno, ako se koristi u svrhu integriteta licnosti podrzavam.

mislim da odredjeni forumasi imaju takvo dejstvo, zavisi koliko se primate, odnosno svako ima nekog forumasa koji ima takvo dejstvo na njega. to su oni koji vam kvare racionalnu koncepciju
mozda ste osetili to o cemu pricam mozda ne
u stvari ne mora forum, ali moze

Hipnoza je deo prakse u psihoterapiji.Posto imam licno iskustvo mogu da pisem o tome.
Kada ste hipnotisani duboko ste opusteni i svesni.Vrlo zanimljivo iskustvo.Terapeut je tu vodi vas polako i ima pristup vasoj podsvesti.
Nemoguce je da on maipulise vama. To su teske zablude.

To nije njegova namera a i da jeste podsvest je tu i ne sumnjajte u to da ona zna sta nece.

Hipnoza mozeda pomogne puno.Licno sam je uradila kada sam u jednoj komlikovanoj zivotnoj situacija pala i trebala mi je pomoc.

U ovom slucaju sa tri seanse Aleksandar mi je pomogao da se to stanje resi i ja sam se podigla i nastavila dalje.

Hipnoza je deo prakse u psihoterapiji.Posto imam licno iskustvo mogu da pisem o tome.
Kada ste hipnotisani duboko ste opusteni i svesni.Vrlo zanimljivo iskustvo.Terapeut je tu vodi vas polako i ima pristup vasoj podsvesti.
Nemoguce je da on maipulise vama. To su teske zablude.

To nije njegova namera a i da jeste podsvest je tu i ne sumnjajte u to da ona zna sta nece.

Hipnoza mozeda pomogne puno.Licno sam je uradila kada sam u jednoj komlikovanoj zivotnoj situacija pala i trebala mi je pomoc.

U ovom slucaju sa tri seanse Aleksandar mi je pomogao da se to stanje resi i ja sam se podigla i nastavila dalje.

ne razumes pitanje,mene zanima:
konfuzno znamXDD

i da li ako si nesiguran u odredjenu informaciju a deslio se skoro moze hipnozom da se dodje do tacne informacije...tj da li je ona zakljucana u podsvesti..?

ne razumes pitanje,mene zanima:
konfuzno znamXDD

i da li ako si nesiguran u odredjenu informaciju a deslio se skoro moze hipnozom da se dodje do tacne informacije...tj da li je ona zakljucana u podsvesti..?

Ti obrces stvar naopacke.Ni hipnotizer te ne bi razumeo sta hoces.Ako ti nesto ne znas tacno kako bi hipnoza to mogla da utvrdi.

Back