Pitanje u vezi zenskog izgleda

Poruka
3.797
tesna ramena,jako tanak vrat,ruke malo deblje. posebno izrazene povece grudi,butine i guza. ovi delova tela odskacu od ostalih po velicini.

1. da li volite ovakav izgled ili ne?

2. sta je razlog za ovakav izgled?
-uzasna ishrana picama,pomfritom,cipsevima i bugerima?
-samo genetika i nista drugo?

3456734.JPG
4343434.JPG
untitl6578ed.JPG

tesna ramena,jako tanak vrat,ruke malo deblje. posebno izrazene povece grudi,butine i guza. ovi delova tela odskacu od ostalih po velicini.

Pogledajte prilog 1096699Pogledajte prilog 1096700Pogledajte prilog 1096701
čije su ovo sličke? imaš li dozvolu? :)

Što se teme tiče nemam pojima :)
Ima više tipova ženske građe. Ja nikad nisam imala veliko dupe , nego uže i visoke kukove, što je bilo dobro za atletiku. Bilo je uvek devojki sa nižim i naglašenim kukovima ili naglašenom guzom. U realnosti, ne govorim o fotografijama, danas su mladi krupniji i viši. Kada vodim decu u školu i prolazim pored osmaka mnoge devojke su krupnije od mene i više... ne sećam se da je tako bilo.

To je "Kim Kardašijan look "!
Mnoge klinke se lože na njen izgled i styling.
Nekome se dopada, drugima ne,...inače je bzv.komentarisati nečiji izgled.
Meni lično ovo devojče bolje izgleda, nego one "plastične lepotice"!

S godinama skapirah da me mnogo više loži nečiji pogled (oči mogu da budu jako, jako, sexy) šta ta osoba kaže ili uradi, nego da li ima tanak vrat ili i izraženo dupe.
Naravno, nije fizički izgled potpuno nebitan. Da ne budem neki lažni moralista..
mhm... i meni se tako čini kad gledam žene ☺️
zar nije uvek tako? ne znam ko se pali na lutke? (tj samo na izgled)
Baš za vikend vraćam se sa planinarenja, sedi pored mene nekadašnji poštar.. i pričamo tako o ženama, svemu i svačemu. I on reče uh kada sam radio tamo i tamo bila neka zgodna riba, sva nameštena, meni onako bezveze. A bila u istoj zgradi neka crnka, ništa posebno ne izgleda, ali meni jebozovna, uvek mi se lagano podizao kada prođe i javi se. to je valjda to

Baš za vikend vraćam se sa planinarenja, sedi pored mene nekadašnji poštar.. i pričamo tako o ženama, svemu i svačemu. I on reče uh kada sam radio tamo i tamo bila neka zgodna riba, sva nameštena, meni onako bezveze. A bila u istoj zgradi neka crnka, ništa posebno ne izgleda, ali meni jebozovna, uvek mi se lagano podizao kada prođe i javi se. to je valjda to
Upravo to. Jedna poznanica je to dobro definisala. Kaže, džaba ti sve drugo ako ne zna da te "čačne".

Izgleda da se zanimljive priče vode na tom planinarenju. Tačno treba da počnem i ja da se vijam po planinama :-)

Upravo to. Jedna poznanica je to dobro definisala. Kaže, džaba ti sve drugo ako ne zna da te "čačne".
Pa tako je i obrnuto, za muškarce. Postoji ona dosadna lepota. A postoji i ono kada ti se neko sviđa zato što osećaš da je muškarac.. e sad kako, to je neko posebno čulo ;)
Izgleda da se zanimljive priče vode na tom planinarenju. Tačno treba da počnem i ja da se vijam po planinama :-)
Pa ne znam, ovo je retkost da baš neko sa mnom brblja o ženama ;) i o vezama, sexu i slično
najčešće pričam sa nekim o poslu.. ili o planinarenju i iskustvima

Pa tako je i obrnuto, za muškarce. Postoji ona dosadna lepota. A postoji i ono kada ti se neko sviđa zato što osećaš da je muškarac.. e sad kako, to je neko posebno čulo ;)

Pa ne znam, ovo je retkost da baš neko sa mnom brblja o ženama ;) i o vezama, sexu i slično
najčešće pričam sa nekim o poslu.. ili o planinarenju i iskustvima
Ta "dosadna" lepota je baš prokletstvo.
Posebno čulo za muškarce mi se još nije razvilo. Možda u nekim poznijim godinama. Možda.. 😄

I nemoj da mi rušiš fantazije o planinarenju! Već sam se zarovio na sajt Decathlona da vidim šta mi treba od opreme

Ovakvim skoroljetnicama ne bi smio prići, jer ne bi rizikovao robiju. Lijepa djevojka, nema što, i drago mi je što ne krije ono što pretpostavljam da je ožiljak, no je pozitivna prema svom tijelu onakvom kakvo je i radi na njemu, ali mi nije drago što se trudi da plasira sebe kao i sve ostale, no kapiram da je u tim godinama kad joj je bitnije svačije mišljenje osim njeno sopstveno.

Taj poštar bi tebe da ispamprči.

Ja bih ovu malu ubio od urca, da se ne lažemo.
Ona ovako izgleda zato što je stanska biljka koju nije pošteno ni sunce ogrejalo, ni vetar ošinuo, odrasla na piletini koja se hrani hormonima i ostaloj industriskoj hrani...ipak, ja bih je...kao što sam već rekao.

Fino se ti s poštarom popričavaš. :mrgreen:

Back