Pitanje u vezi zdravstvenog osiguranja

imjudit

Obećava
Poruka
53
Naime, trenutno sam student pa imam osiguranje preko roditelja. Overa knjizice mi istice krajem avgusta i poslednja sam godina studija (tj. vec sam zavrsila sa predavanjima, sad samo ispite da polozim sve). Kad mi istekne overa knjizice da li postoji mogucnost da ja overim knjizicu ponovo nekako? Znam da traze uverenje da sam student, ali verovatno postoji neka zackoljica koju ja verovatno ne znam, a da uspem da overim knjizicu bez da zavrsim fakultet i prijavim se na biro.
Ili, da li je moguce da se prijavim na biro a da sam pritom jos uvek upisana na fakultet?

Зачкољице нема- све док си уписана на факс, ти си студент и можеш да извадиш потврду. Квака је ако имаш преко 27.
За Биро, једино што можеш је да се пријавиш као средњошколац, не постоји база студената па да неко проверава ...

Ako pričate o birou za zapošljavanje...kakve veze on ima sa zdravstvenom knjižicom ?
Moj muž i ja se vodimo kao nezaposleni i nismo prijavljeni na birou jer nemamo potrebe za tim. Poslednjih 5 godina bez problema overavamo knjižice jednom godišnje i nama i deci uz fotokopiju lične karte i radničke knjižice. Samo su nam prvi put tražili da potpišemo izjavu da nemamo nikakvih prihoda koji se oporezuju.

Back