GhettoBeograd
Poznat
- Poruka
- 7.909
Dakle moje pitanje je konkretno da li moze da se desi da neko usred prevelikog konzumiranja coca cole umre
procitao sam ovu vest danas i nije mi sad sve jedno iako ja to znam da je stetno i da ne treba puno piti http://www.srbijanet.rs/vesti/bizar...-jer-su-ga-terali-da-pije-koka-kolu-foto.html
Dakle ja pijem aktivno i bas mnogo coca colu nekih 6 godina...i u proseku ne prodje jedan dan a da ja bar ne popijem 1L a vrlo cesto i 2L
navucen sam i vise pijem coca colu nego vodu bukvalno i pokusao sam do sada vise puta da je batalim al' ne mogu
pa me zanima ako je neko sutrucan da li i kakve posledice ja mogu imati od tolikog ispijanja coca cole? Anoreksican nisam a nisam ni debeo... 80 kg/182 cm imam i ta mi kilaza varia zadnjih god -5/+5 kg.Ne mogu ni da se nesto preterano ugojim iako jedem dosta kaloricne hrane.Prosle god kada sam vadio krv za lekraski za voznju lekar mi je kad je video rezultate rekao da moram da prestanem da bijem coca colu al ja ne mogu 
znam one price koje sam slusao kao klinac ostavi sniclu u coca coli i nestace preko noci bla bla al mene vise zanima koje su najcnje posledice koje coveka mogu da snadju od konzumiranja iste i sta mi je ciniti

Dakle ja pijem aktivno i bas mnogo coca colu nekih 6 godina...i u proseku ne prodje jedan dan a da ja bar ne popijem 1L a vrlo cesto i 2L

znam one price koje sam slusao kao klinac ostavi sniclu u coca coli i nestace preko noci bla bla al mene vise zanima koje su najcnje posledice koje coveka mogu da snadju od konzumiranja iste i sta mi je ciniti

Poslednja izmena: