Pitanje u vezi raiffeisen bank platne kartice

• Začetnik teme Začetnik teme Holy1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Holy1

Ističe se
Poruka
2.670
Pozdrav.
Imam ima raiffeisen bank platnu karticu, pa bih želeo da vidim stanje računa na platnoj karitci. Pošto uvek moram da nagadjam koliko mi je ostalo i slično..

Da li je potrebno napraviti akaunt na raifaisen sajtu, i tamo postoji mozda neka mogućnost povezivanja platne kartice sa akauntom kojim sam otvorio, i na taj način da proveravam račun? Da li neko ima iskustva sa ovim?

Kreditnu karticu ne možete ( bar koliko ja znam još uvek ) kontrolisati preko e-bankinga ili m-bankinga, ali za tekući račun za koji je vezana debitna kartica, svaka banka omogućava uvid u stanje na računu putem m-bankinga, čak štaviše...bankama i jeste u cilju da se što više korisnika prebaci na elektronske usluge umesto da dolazi u banku.

Kupovina kreditnih kartica...To mi nije potrebno. Udjem dole na "Saveti kako upravljati kartičnim troškovima" pišu neke gluposti..
Imas odsek pomoc ako nema objasnjenje sta mozes a sta ne sa svojom karticom,ima takdje br. telefona pod kontakti,nazoves besplatni broj i javi se neka ljbazna tetea i na sva pitanja ti odgovori.
A mogao si da svratis do banke,takodje bi ti sve potanko objasnili (ponovo,zato sto pri izdavanju kartice udave sa pojedinostima).
Moze?

Imas odsek pomoc ako nema objasnjenje sta mozes a sta ne sa svojom karticom,ima takdje br. telefona pod kontakti,nazoves besplatni broj i javi se neka ljbazna tetea i na sva pitanja ti odgovori.
A mogao si da svratis do banke,takodje bi ti sve potanko objasnili (ponovo,zato sto pri izdavanju kartice udave sa pojedinostima).
Moze?
Trebalo mi je baš tog trenutka, jer sam uplaćivao nešto pa mi je bilo hitno. Odnosno uplatio sam smeštaj ali pri rezervaciji na bookingu trazili su mi karticu čisto radi garancije, piše ds se plaća gotovinom u objektu, ali im kartica treba radi garancije i neće ništa skidati sa iste. E pa zato sam hteo da proverim da li su mi skinuli ista.. (piše i u zagradi moguće je da se sa kartice skine depozit koji će biti vraćen na karticu)

Pozdrav.
Imam ima raiffeisen bank platnu karticu, pa bih želeo da vidim stanje računa na platnoj karitci. Pošto uvek moram da nagadjam koliko mi je ostalo i slično..

Da li je potrebno napraviti akaunt na raifaisen sajtu, i tamo postoji mozda neka mogućnost povezivanja platne kartice sa akauntom kojim sam otvorio, i na taj način da proveravam račun? Da li neko ima iskustva sa ovim?
Kada si sklapa ugovor sa Rajfajzen bankom i dobio njihovu platnu karticu ,jesi li je morao osigurati u slučaju gubitka.

Back