Banka Poštanska štedionica - pitanje o SMS-u

a sećam se kad se oteli krava pa dobije bikče...

to je kod njih isto kao kod nas kad se dobije muško - veće veselje nego obično a izgleda ima i veći status medj ostalkim kravama u štali
ona paradira sa teletom a one okreću glavu....

ali krava mnogo više pazi dal je u blitzini kada je muško tele...
zna i ona kolko su muški naivni a ženske kvarne...
ne da ona, čuva svoje...

e sad što je meni bikče bilo slatko pa blesavo pa skakutavo pa smo se rvali pa udarali glavama ko pravi
a mama krava sve to pratila odlažući ispašu žvaćući travu u leru
čak me i baba terala dalje od bikčeta iako ona nije pasla
a ono volelo da se igra sa mnom isto kao i ja sa njim
ma BFF

dok nije malo poraslo i zašlo u pubertet
pa se zacrvene oči pa zajebi rodjo....
Razvedri ovo momentalno ! :D

@bird again
pa dobro bio sam mali tada šta sam ja znao? :D

1740087780171.webp

a ovo mi bio avatar za nick Sivonjski Mudac medjutim @đavolčić ga zaklao....

Onda si ti sve na tu babu :lol:
ja sam sa 5 godina samostalno zaklao kokošku
mada je načelni dogovor bio da samo izaberem neku debelu dok se baba vrati sa brdskoplaninskog izvora (mnogo dobra voda, uvek ledena)
medjutim ja reko da uštedim babi vreme a i možda se kokoška sakrije pa posle strada neka bez veze pa ajd na panj i fiju
pričalo se posle dugo po selu, mislili da ću svašta nešto da budem kad porastem kad već kao mali koljem bez problema, harmonikaš valjda...

ja sam sa 5 godina samostalno zaklao kokošku
mada je načelni dogovor bio da samo izaberem neku debelu dok se baba vrati sa brdskoplaninskog izvora (mnogo dobra voda, uvek ledena)
medjutim ja reko da uštedim babi vreme a i možda se kokoška sakrije pa posle strada neka bez veze pa ajd na panj i fiju
pričćalo se posle po selu, mislili da ću svašta nešto da budem kad porastem kad već kao mali koljem bez problema, harmonikaš valjda...
Kako pogadjam stvari, cudo :mrgreen:

Mrava da nisi zgazio ! :lol:
oni su NAJGORE ZLO u prirodi
nakgori mogući agresivni oblik psihopata
svoje čuvaju tudje otimaju imaju farme biljnih vaši plus puštaju onu albino bubetinu da im čisti ubudjale zalihe

imamo sreće sa tri pitomije vrste kod nas gde je onaj crni najkrupniji ujedno najslabiji

nadji šta radi bullet ant

oni su NAJGORE ZLO u prirodi
nakgori mogući agresivni oblik psihopata
svoje čuvaju tudje otimaju imaju farme biljnih vaši plus puštaju onu albino bubetinu da im čisti ubudjale zalihe

imamo sreće sa tri pitomije vrste kod nas gde je onaj crni najkrupniji ujedno najslabiji

nadji šta radi bullet ant
Hodajuca enciklopedija , isla sam da pretrazujem, priznam.

Back