pitanje u vezi problema

Snezna_kraljica:
Od sad cu prestati da ti kupujem gacice. I jakne od 6 000 dinara. I necu ti davati dzeparac nikad, nikad vise! A mogao bi i da se iselis iz stana koji sam za tebe iznajmila.... Gade jedan... :x

Oh boze.. :( i to sve zbog toga sto me stezu gacice sa bubamaricama? :roll: samo da znas da sam od tog stancica napravio pravi yebarnik i da tamo redovovno privodim cice sa foruma i tucam ih do besvesti!!! :mrgreen:

zainterosovan:
imam jedan problem od skorasnjeg sexa sa jednom devojkom na jedno vece imam malih problema pri mokrenju desava mi se da svaki drugi treci put osetim nelagodno peckanje u glavicu,a i ima drugaciji miris i tamno mutno zutu boju. molim za ozbiljan odgovor ako neko zna sta je,da li se tripujem da je od te devojke ili je nesto drugo u pitanju. najgore je sto treba da se pomirim sam bivsom i nezelim da je zarazim ako sam nesto dobio,ajde samo ozbiljni odgovori nije mi do zezanja
Reci mi da si koristio zastitu :!: :evil: :!: :?: :?: :?: Idi kog lekara,najozbiljnije ti kazem,garant si pokupio neku infekciju ili bakterije....sto pre

zainterosovan:
imam jedan problem od skorasnjeg sexa sa jednom devojkom na jedno vece imam malih problema pri mokrenju desava mi se da svaki drugi treci put osetim nelagodno peckanje u glavicu,a i ima drugaciji miris i tamno mutno zutu boju. molim za ozbiljan odgovor ako neko zna sta je,da li se tripujem da je od te devojke ili je nesto drugo u pitanju. najgore je sto treba da se pomirim sam bivsom i nezelim da je zarazim ako sam nesto dobio,ajde samo ozbiljni odgovori nije mi do zezanja
Prema simptomima,verovatno je Hlamidija.I za nju se rade testovi,koji se uglavnom placaju.Moze da dovede do sire upale mokracnih kanalica i neplodnosti oba pola.Idi kod lekara i leci se,ne zayebavaj se.I sledeci put stavi KURTTON!

Back