Pitanje u vezi nataliteta

Koliko biste dece želeli da imate, a da su ekonomski uslovi povoljni?

• Ni jedno

• 1

• 2

• 3

• 4-5

• 6-7

• 7+

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
majka mi je trece dete od petoro, otac je drugo dete od petoro, supruga cetrvrto dete od sedmoro, , porodice casne i radne, mi imamo dvoje, i sta tu fali? ama bas nista, niti su te porodice odskakale od svog okruzenja. tako je bilo, a teorije svako moze da ima po svojoj pameti.

Moj otac ima brata i sestru, mama je bila jedinica. Mene i sestru su dobili iz jednog pokušaja i stali. Ja imam dvoje, sestra jedno. Kućne ljubimce ne računam. Mislim da je to sasvim dovoljno ali ne smeta mi ako neko ima veliku porodicu, čak naprotiv.

gresis, dusice. gradska deca i porodice sa malo dece imaju izvitoperen stav o paznji koja se daje deci. Deci treba LJUBAV, a kad to osecaju to im je najveca paznja. Treba da rade po kuci, da imaju svoje obaveze, da izrastu u sposobne ljude, a ne u razmazene debile na kojima su roditelji koji su se u zivotu mucili lecili svoje komplekse. Pa kad nauce da rade, naucice i da zarade put u inostranstvo (ako je to tako vazno, a ja mislim da je vaznije citanje i obrazovanje) i igracke i pre svega umece da OSTVARUJU svoje zelje, a ne da ih DOBIJAJU.
Sto se tice skolovanja, dobri djaci dobijaju STIPENDIJE.
Bice i da si propustila prvu lekciju iz prirode i drustva, iz udzbenika tvoje dece - AKO SVAKO RADI POMALO U KUCI, NIKO NE RADI PREVISE.
Imam sedmoro dece, radim sve sto i ti (mozda i vise), zaposlena sam i volela bih da imam jos dece.

ti mora da si neki lovaner ili ti muz [onda jos nekako i da imas 7-oro]

koliko si puta bila na moru ako imas 7-oro dece? za to treba kinta nenormalna
neki ljudi nisu spremni bas da si uskrate neke najnormalnije stvari koje cine kvalitetan zivot. [i secanja kada su bili sa 1-2 dece na moru svake godine bez problema, a ne znam bas porodice koje imaju vise od troje a da putju na more zajedno]
+ za 7-oro dece treba 8-osobni stan ako si u gradu a tolika i kuca,
inace je nehumano drzati toliko dece, pa za psa kazu ne uzimaj psa ako nemas dvoriste a sta da kazu za 7-oro dece u malom stanu.

ne znam 7-oro dece je previse po meni, ne mozes imati normalan drustveni zivot ako si stalno trudna, ali ja sam musko sta ja znam:dash:
ovo nije vezano za tvoj slucaj pricam uopsteno o porodici koja zivi u gradu a koja ima prosecan standard. sem broja dece naravno:D

Poslednja izmena:

Back