Фјодор
Iskusan
- Poruka
- 5.058
Posni sir sadrži oko 12% proteina i oko 1% masti i 1% ugljenih hidrata.
A šta je ostatak? Je li moguće da sadrži preko 85% vode?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Posni sir sadrži oko 12% proteina i oko 1% masti i 1% ugljenih hidrata.
Glukozu jedino kao infuzioni rastvor od 500 ml, tako da mislim da ti to otpada u samom startu.De se može nabavit glukoza i dekstroza, ima li toga u nekoj hrani ebemgaja?
Dekstroza ima u skoro svim radnjama zdrave hrane u pakovanju od 0.5 i 1 kg, ima i u nekim megamarketima.
Bez preterivanja ali to sa ukusima deluje kao neka decija navlakusa.
Imas i riblje ulje sa ukusom banane
Izbegavajte te vestacke arome i boje sto vise mozete
Hahahaha lolŽvaćem ovu sardinu ko da je gоvno.
Bez preterivanja ali to sa ukusima deluje kao neka decija navlakusa.
Imas i riblje ulje sa ukusom banane
Izbegavajte te vestacke arome i boje sto vise mozete
Whey bez ukusa i prirodnih boja, proizvođač MyProtein, 80% protein, 5 kila za 70 evra. Hebem li ga, ja mislim da se ovo isplati uzeti.
Žvaćem ovu sardinu ko da je gоvno, a i nemam ideje za obrok posle treninga. Tačno ću morat uzet ovaj whey da probam.
^ uz to sto kaze Bru, ti jeftiniji whey proteini cesto imaju laznu statistiku cak i ako je ok protein u sastavu = manje proteina po merici nego sto pise jer dodaju nekakve prazne smese i gluposti da popune kilazuA inspekcija je prilicno losa i retka tako da oni uzimaju pare i nista ih drugo i ne zanima...
Cuo sam i da postoje ti trikovi sto Bru spominje...tacna kolicina proteina po merici ali GMO sojina sranja i taurin i ostali jeftiniji i manje kvalitetni proteini od wheya koji su dodati radi statistike po mericiKada se radi rutinsko merenje kolicine proteina moze se utvrditi broj g proteina ali ne i kvalitet tako da oni stavljaju svasta. Skuplji whey je bolja opcija
Welcome to the fitness industry![]()
![]()
Bas to, mada ne treba ici ni u drugu krajnsot ap kupiti najskuplji moguci a da za tajnovac dobijes najmanju kolicinu, jer se i tu placa puno IME, BREND, pa tek onda kvalitet, ponajbolje je uzeti nesto u sredini, tako neke firme, koje nisu ni napucane bas, a ni one neke nepoznate i neistrazene u praksi korisnika, to je po meni najbolja opcija, kupis OK whey a traje ti duze, nista ne vredi ni kupovati mnogo skup i kvalitetan whey a da ga kupujes tek svaki cetvrti mesec.....Bolje onda kupiti i mnogo nekvalitetniji ali piti ga non stop, jer nsita neces napraviti popivsi 1-2-3 kante bilo cega. Nazalost ovo je skup sport i cim pocne covek da merka koliko dinara koliko grama, pa tu nesto da palamudi - NEMOJ KUPOVATI. Bolje ulozi to u jeftina jaja koja ces kupiti od seljaka.
eventualno da kupis whey i da ga pijes samo i samo posle treninga, jer nsita drugo ne moze da zameni taj obrok, a za sve ostale obroke mozes uzimati proteine iz hrane.
Nazalost ovo je preskup sport, mnogo se ulaze a ako ne isteras pricu do kraja veoma brzo sve pada u vodu i kao da si bacio pare, tako da covek treba mnogo da bude pametan i lukav.
Gledaj uvek da kupis vece kolicine suplemenata jer su oni i jeftiniji kada se kupuje na vise, niakko ne kupuj 908 grama kante jer su to bacene pare, ako nemas para da kupis bar 2,3kg-a nemoj ni da kupujes, jer ispada nelogicno, ti npr koji nemas novca na kraju das vise novca za suplemente u odnosu na mene koji imam para puno. Jeidna razlika je sto ja kupujem 5kg-a supse a ti 908gr.
Znaci whey gledati kupiti minimum 2.3 gr ili naci 5kg-a = jos bolje, ili bar 5lg-a podeliti sa drugom (tako mnogi rade), ostale proizvode koji se unose u manjim kolicinama tipa aminokiseline, kreatin, glutamin is l kupovati minimum pakovanje od 1kg, isto je jeftinije.
Znaci skupljati novac, skupljati i akda skupis onda puknes i kupis sve i to se isplati i onda i pojacas ishranu i to je to, posle se samo odrzavas, a stalno nesto kupovati sitno pa praviti pauze, nista to, samo udje i izadje iz tebe i nista ne napravi a pukao si novac.
Bacene pare.
Važi.
Dakle, savetuješ mi "On" Gold standard?
Potrajaće prilično, pošto mi sav "višak" para ode na hranu, al dobro, možda nekad pred proleće.
Nemoj brate, smucice ti se i bacices 4,90kg-a..... Ko zna kakav je to kvalitet i da li je stvarno WHEY protein ili protein GMO SOJE.
Pazite ljudi, iako kazu da je "protein" zdrav , i suplement je, morate razmisljati "out of box" , jer svi proteini soje su GMO, kao i GMO sojine sirovine koje se koriste za bilo koje cokoladice strane koje kupujete kod nas, a posebno one ogromnog giganta Nestle, koja drzi 90% svih tih konditorskih proizvoda.
Nikada ne kupujte jeftine proteine, NIJE TO DZABE. U vecini slucajeva su to neki mixevi ili cist GMO SOJIN protein , zato je i jeftino jer je GMO jeftin a OTROVAN I sterilise potomstvo posle 3 generacije.