Pitanje tinejdzerima

RužnaKoLopov

Buduća legenda
Moderator
Poruka
43.073
Ako vas roditelj nazove na mobilni
Često završi na mailbox

Ako izlazite sa društvom ide standardno

Skim idete? Gde idete? Nemoj da bi pili alkohol! Ko je vozač? Vozač ne pije to znate ! Neostavljajte času …..

Mamaaaa nerviras

Ako idu na plivanje

Nemoj da bi skakali onako vreli odmah u vodu! Ako nije poznat teren nikako odmah na glavu! Ako idete na rijeku ne duboko rijeka nosi ! Ako roštiljate sve je suvo nemoj da bi šta zapalili

Ili evo sad

Najmladji avionom otišao kod dede i babe i proveo odmor 14 dana a vraća se golfom koji je doterao da može da ide katastrofalno brzo

Zovem da pitam gde se nalazi kaže blizu pasaua

Krenuo u 3 noću u 5 izašao iz gradiške do 11 je prešao hr, SLO i austriju

Kažem gasaš kaže da ide 130

Dodaje zašto ja njega nerviram

Nije mi namjera nerviranja ali se brinem

Nemoj da brineš , nisam mali !

🤷‍♀️

Šta vas tako nervira ili kako to na vas deluje pa odlučite da roditelji kad nazovu završe na “korisnik trenutno nije dostupan “

Ako već ima tema sastavite 🌸

Ako vas roditelj nazove na mobilni
Često završi na mailbox

Ako izlazite sa društvom ide standardno

Skim idete? Gde idete? Nemoj da bi pili alkohol! Ko je vozač? Vozač ne pije to znate ! Neostavljajte času …..

Mamaaaa nerviras

Ako idu na plivanje

Nemoj da bi skakali onako vreli odmah u vodu! Ako nije poznat teren nikako odmah na glavu! Ako idete na rijeku ne duboko rijeka nosi ! Ako roštiljate sve je suvo nemoj da bi šta zapalili

Ili evo sad

Najmladji avionom otišao kod dede i babe i proveo odmor 14 dana a vraća se golfom koji je doterao da može da ide katastrofalno brzo

Zovem da pitam gde se nalazi kaže blizu pasaua

Krenuo u 3 noću u 5 izašao iz gradiške do 11 je prešao hr, SLO i austriju

Kažem gasaš kaže da ide 130

Dodaje zašto ja njega nerviram

Nije mi namjera nerviranja ali se brinem

Nemoj da brineš , nisam mali !

🤷‍♀️

Šta vas tako nervira ili kako to na vas deluje pa odlučite da roditelji kad nazovu završe na “korisnik trenutno nije dostupan “

Ako već ima tema sastavite 🌸
Većinom se to desava kada roditelj ni ne zna gde mu je dete…

Back