- Poruka
- 43.073
Ako vas roditelj nazove na mobilni
Često završi na mailbox
Ako izlazite sa društvom ide standardno
Skim idete? Gde idete? Nemoj da bi pili alkohol! Ko je vozač? Vozač ne pije to znate ! Neostavljajte času …..
Mamaaaa nerviras
Ako idu na plivanje
Nemoj da bi skakali onako vreli odmah u vodu! Ako nije poznat teren nikako odmah na glavu! Ako idete na rijeku ne duboko rijeka nosi ! Ako roštiljate sve je suvo nemoj da bi šta zapalili
Ili evo sad
Najmladji avionom otišao kod dede i babe i proveo odmor 14 dana a vraća se golfom koji je doterao da može da ide katastrofalno brzo
Zovem da pitam gde se nalazi kaže blizu pasaua
Krenuo u 3 noću u 5 izašao iz gradiške do 11 je prešao hr, SLO i austriju
Kažem gasaš kaže da ide 130
Dodaje zašto ja njega nerviram
Nije mi namjera nerviranja ali se brinem
Nemoj da brineš , nisam mali !

Šta vas tako nervira ili kako to na vas deluje pa odlučite da roditelji kad nazovu završe na “korisnik trenutno nije dostupan “
Ako već ima tema sastavite
Često završi na mailbox
Ako izlazite sa društvom ide standardno
Skim idete? Gde idete? Nemoj da bi pili alkohol! Ko je vozač? Vozač ne pije to znate ! Neostavljajte času …..
Mamaaaa nerviras
Ako idu na plivanje
Nemoj da bi skakali onako vreli odmah u vodu! Ako nije poznat teren nikako odmah na glavu! Ako idete na rijeku ne duboko rijeka nosi ! Ako roštiljate sve je suvo nemoj da bi šta zapalili
Ili evo sad
Najmladji avionom otišao kod dede i babe i proveo odmor 14 dana a vraća se golfom koji je doterao da može da ide katastrofalno brzo
Zovem da pitam gde se nalazi kaže blizu pasaua
Krenuo u 3 noću u 5 izašao iz gradiške do 11 je prešao hr, SLO i austriju
Kažem gasaš kaže da ide 130
Dodaje zašto ja njega nerviram
Nije mi namjera nerviranja ali se brinem
Nemoj da brineš , nisam mali !

Šta vas tako nervira ili kako to na vas deluje pa odlučite da roditelji kad nazovu završe na “korisnik trenutno nije dostupan “
Ako već ima tema sastavite