Pitanje samo za muskarce!

Dobro, ne zalazim toliko u dubinu kad kazem "bar malo". Bezbroj primera da se svakodnevne, sitne, kucne, stvari resavaju u korist zena, bas u krevetu posle sexa.... Ne govorim o uslovljavanju tipa bunda pa sex! Mislim da su muskarci meksi posle sexa i podlozniji zenskom uticaju.
I nevezano za sex, mislim da su zene sklonije manipulisanju od muskaraca, sposobnije za to? (Pitanje za sve)

Sredjen seksualni život u braku je bitan, posebno za žene.
Da zanemarimo one fazone tipa "dala mu".
Žena nemože ništa da da, može samo da primi. A tu je već sreća.
Razmislite o ženama u vašoj okolini koje nemaju (iz bilo kog razloga)
uredan seksualni život. Koliko od njih je ostalo dobro u glavu?
Muškarcima je to prvendsveno zadovoljstvo, ženama zadovoljstvo i potreba.
Naši stari kažu: Kad ti se žena unervozi. samo je dobro istresi i smiriće sa par dana.
A drugo, žene k'o žene, šta fali u kući (malo šećera, malo kafe) potraže u komšiluku.
Kinezi veruju da ako muškarac ne troši spernu, ona direktno blagotvorno deluje na možak.
Nikola Tesla npr. nikada nije imao fizičke kontakte sa ženama.
I za one koji pričaju da je bitna samo tehnika a ne veličina poklanjam sliku.
Pogledajte prilog 234292

Mislim da su muskarci meksi posle sexa i podlozniji zenskom uticaju.

Kod mene je obrnuto, podlozniji sam pre seksa kada mogu da obecam tako neke stvari koje ne bih inache. Posle seksa, stvari se vracaju u normalan radni rezim i mozak se ponovo prebacuje u domen realnog rasudjivanja i procene stvari.

Kod zene je obrnuto, komplento obrnuti redosled od mog.

A i mi smo se vec navikli da ne obracamo mnogo paznje na obecanja pre/posle, jednostavo desilo se i tu se stvar sa obecanjima zavrsava.

Back