DarkMoon
Legenda
- Poruka
- 55.085
508 je prelep auto sa odlicnim motorima, ali to je kupe sa 4 vrata tako da pozadi bi bilo zeznuto sto se tice prostora pogotovo za odrasle osobe.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa i meni se svidja jer je dosta elegantan , 508 je vise agresivniji dizajn ali ako bude razlika 3 hiljade onda cu definitivno uzeti Talismana jedino sto je 508 2019 god a Talisman uglavnom su 2016-17 al ajd nije ni to sad nesto i 508 iznutra mi se bas svidja sa ta dva ekrana izgleda kao kupe i to sto nema okvir nego stakla, sto mozda zimi i nije toliko dobro jer zaledi a i pitanje je kolko bi taj mehanizam kad otvaras vrata a prozori se spustaju stalno i trajao.A sto se tice teme na tvom mestu bih ganjao Talismana definitivno.
Pa dobro video sam ako si visi od 180-85 imas problem nazad, ali ne kupujem ga za druge iskreno nego za sebe, imam 27god nemam jos uvek porodicu ali planiram da ga zadrzim 5-7 godina pa i za malu decu ce biti dobar i jedan i drugi tkd mi to i nije neki problem toliki508 je prelep auto sa odlicnim motorima, ali to je kupe sa 4 vrata tako da pozadi bi bilo zeznuto sto se tice prostora pogotovo za odrasle osobe.
Hvala, probacu oba pa cu videti sta mi najbolje lezi ,hvala na savetu za bregastuBolji je 1,6 Renault od 1,5 PSA..Tako da Talisman ..Probaj oba pa odaberi bolji primerak ..ako budeš uzimao 1,5 pogledaj lanac bregaste da li je opdatiran ako nije menjaj odmah inače može da bude skupo
Dijelovi za francuska vozila su u suštini jeftinija od dijelova za njemačka vozila. Iz iskustva.Prakticni razlozi.
Skupi delovi.
Inace imaju zanimljive modele na oko..
Ali se retko nalaze.. mozda se sada situacija promenila, znam da su ljudi sa tim francuskim autima muku imali kad treba zameniti nesto..Dijelovi za francuska vozila su u suštini jeftinija od dijelova za njemačka vozila. Iz iskustva.
Ne znam kakva muka, kupim nov deo, zameni se i teraj i nikakvih problema.Ali se retko nalaze.. mozda se sada situacija promenila, znam da su ljudi sa tim francuskim autima muku imali kad treba zameniti nesto..
Ljudi su zaludjeni nemackim automobilima, iako danas svi prave slicne automobile i koriste istu tehnologiju. Pogledaj samo Kineze uzeli su tehnologiju od Nemaca, Francuza i drugih, i sada prave odlicna kola. Besmisleno je reci da je "Francuz" ili bilo koji drugi auto los. Delovi se lako nabavljaju drug mi radi u prodavnici delova i bez problema se sve moze naći odmah, istog dana, ili se ceka dan ako nije na lageru, vec u magacinu. A i da nije, vrlo brzo stigne. To su klasicne besmislice, nepoznavanje i naseg mentaliteta kao da su ostali u vremenu od pre 20 godina pa misle i dalje da je sve isto.Ne znam kakva muka, kupim nov deo, zameni se i teraj i nikakvih problema.
Ja vozim staru 205 trenutno i dan danas mogu da nadjem sve delove bez problema i nikakvu reklamaciju nisam imao na kvalitet tih delova.Ljudi su zaludjeni nemackim automobilima, iako danas svi prave slicne automobile i koriste istu tehnologiju. Pogledaj samo Kineze uzeli su tehnologiju od Nemaca, Francuza i drugih, i sada prave odlicna kola. Besmisleno je reci da je "Francuz" ili bilo koji drugi auto los. Delovi se lako nabavljaju drug mi radi u prodavnici delova i bez problema se sve moze naći odmah, istog dana, ili se ceka dan ako nije na lageru, vec u magacinu. A i da nije, vrlo brzo stigne. To su klasicne besmislice, nepoznavanje i naseg mentaliteta kao da su ostali u vremenu od pre 20 godina pa misle i dalje da je sve isto.
cinjenica je da su noviji automobili kompleksniji za odrzavanje u odnosu na stare generacije, ali to ne vazi samo za francuska vozila vec i ostala.Msm, jasno mi je zasto ljudi imaju takva iskustva sa Francuzima itd, kad je kod nas od 100 automobila, 80 njih godista od 1995. do 2010. Odmah se primeti auto koji kosta 10 ili vise hiljada evra upadne u oko drugima, i onda nasi odmah nadju da komentarisu kako su neki automobili dobri, a neki losi. Retko ko je stvarno imao iskustvo da ih vozi, ali svi su pametni i znaju da komentarisu.
Kao i sve danas Nokia 3310 i novi Samsung, Xiaomi itd ne mogu da se porede. Tako je i sa automobilima danas ti pruzaju mnogo vise. Nokia je bila laka za odrzavanje padne ti, otvori se poklopac, ispane baterija, vratis je i nastavis dalje. Danas, ako ti padne telefon, polupa se, ali je neuporedivo sta ti sve nudi. Logicno je da je kompleksniji za popravku samo ljudi pricaju bezveze na temelju nekih uverenja od pre 20 godina.cinjenica je da su noviji automobili kompleksniji za odrzavanje u odnosu na stare generacije, ali to ne vazi samo za francuska vozila vec i ostala.
Nude vise elektronike tako da vozac zavisi od toga a dok kod starijih, sednes, upalis i vozis i veca je komunikativnost vozaca i vozila sa putem u odnosu na elektroniku.Kao i sve danas Nokia 3310 i novi Samsung, Xiaomi itd ne mogu da se porede. Tako je i sa automobilima danas ti pruzaju mnogo vise. Nokia je bila laka za odrzavanje padne ti, otvori se poklopac, ispane baterija, vratis je i nastavis dalje. Danas, ako ti padne telefon, polupa se, ali je neuporedivo sta ti sve nudi. Logicno je da je kompleksniji za popravku samo ljudi pricaju bezveze na temelju nekih uverenja od pre 20 godina.
Nude ti pre svega komfor koji svi zele kao i kod drugih proizvoda ne samo automobila to je konzumerizamNude vise elektronike tako da vozac zavisi od toga a dok kod starijih, sednes, upalis i vozis i veca je komunikativnost sa putem u odnosu na elektroniku.
Po meni jedina prednost novijih je bezbednost i nista vise, kvalitet i ne bas.
ne znam ja bih poludeo sa svim tim senzorima, meni to licno i nije neki komfor vise smetnja.Nude ti pre svega komfor koji svi zele kao i kod drugih proizvoda ne samo automobila to je konzumerizam
Meni je komfor da imam svu tu elektroniku ekrane i napred i sa strane, klimu, multifunkcionalni volan, otvaranje gepeka na senzor i sve ostalo sto automobili pravljeni u poslednjih 5 godina nude elektronski sve to ima i prednosti i mane ali od toga se pobeci ne moze. Sve zavisi kako ko to percipira komfor.ne znam ja bih poludeo sa svim tim senzorima, meni to licno i nije neki komfor vise smetnja.
Komfor je po meni da ima klimu, neku osnovnu elektroniku i to je to, naravno udobna sedista, pouzdane motore, agregate...
..pa dobro mi smo i razlika u generaciji, mislim da mladje generacije drugacije gledaju na to.Meni je komfor da imam svu tu elektroniku ekrane i napred i sa strane, klimu, multifunkcionalni volan, otvaranje gepeka na senzor i sve ostalo sto automobili pravljeni u poslednjih 5 godina nude elektronski sve to ima i prednosti i mane ali od toga se pobeci ne moze. Sve zavisi kako ko to percipira komfor.
Da ima onaj kruzic sto se vrti pa se tako lakse prolazi kroz meni, lep je i dosta bogat opremom i onim "losijim" paketima tesko se vidi razlika izmedju paketa opreme jer su bogati generalnoTako da se vratimo opet na temu, koliko sam video ove Talismane oni imaju to uskladjeno izmedju samih ekrana i tastera.
A ti si vozio kineski auto imao 10+ godina pa ovo tvrdiš? Ne ti se jednostavno proseravaš.Ljudi su zaludjeni nemackim automobilima, iako danas svi prave slicne automobile i koriste istu tehnologiju. Pogledaj samo Kineze uzeli su tehnologiju od Nemaca, Francuza i drugih, i sada prave odlicna kola. Besmisleno je reci da je "Francuz" ili bilo koji drugi auto los. Delovi se lako nabavljaju drug mi radi u prodavnici delova i bez problema se sve moze naći odmah, istog dana, ili se ceka dan ako nije na lageru, vec u magacinu. A i da nije, vrlo brzo stigne. To su klasicne besmislice, nepoznavanje i naseg mentaliteta kao da su ostali u vremenu od pre 20 godina pa misle i dalje da je sve isto.
Kineski su danas u svemu bolji od nemackih.Uporedjujete kineske i nemacke automobile???