Gost
Cula sam da se u horoskopu moze videti (bez da tu osobu vidite licno) dali je ta odredjena osoba lepa ili nije. Zna li netko gde i po cemu se to vidi?
cao, vjeverica
cao, vjeverica
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a kad je u strelcu u 8 kuci???anakin:npr. trigon sunce-mesec u vatrenim znacima (klasicna lepota).
ili mnogo aspekata na veneri - ali ovo je vise privlacnost nego lepota.
polozaj venere i njeni apekti prilicno odredjuje kolicinu privlacnosti u zenskom horoskopu.
u ovnu - izazivajuca lepota, u biku - senzualna...itd.
venera/mars aspekti daju muskobanjaste devojke...
mislim venera u strelcu u 8 kuci ...inace sam jarac-bik,mozda i podznakAnonymous:a kad je u strelcu u 8 kuci???anakin:npr. trigon sunce-mesec u vatrenim znacima (klasicna lepota).
polozaj venere i njeni apekti prilicno odredjuje kolicinu privlacnosti u zenskom horoskopu.
jagodica:ako je venera u blizancima a imam ovako
kvadrat (90 stepeni) sa podznakom (vaga)
sekstil (60) sa mesecom (devica)
???????????Ludilo!anakin:npr. trigon sunce-mesec u vatrenim znacima (klasicna lepota).
Anonymous:A sta je sa venerom u 10 kuci ili sa venerom u 3 kuci?
vjeverica
hahaha,anakin:za lepu kozu (izvini, stvarno je smesno, nista lose ne mislim): venera u 8. - cudna, morbidna lepota. daj aspekte. ovako ne mogu nista da kazem.
Anonymous:venera u 10 kuci u jarcu
venera u 3 kuci u skorpiji
vjeverica
anakin:Anonymous:venera u 10 kuci u jarcu
venera u 3 kuci u skorpiji
vjeverica
obe ove osobe (ali ovo vazi samo za zenski horoskop, u muskom se gleda polozaj marsa) nisu preterano zenstvene. vise se namecu nego sto privlace.
venera u 10 u jarcu - muz na visokom polozaju, uopste koriscenje izgleda u prakticne svrhe :wink: moze da bude i los ten, koscatost...tesko se otvara pa deluje hladno, zenske karakteristike nisu preterano istaknute, cesto - kratka kosa.
venera u skorpiji - hm, ove osobe zavode pozom i pravim recenicama u pravom momentu. to su one osobe koje, kad udju u prostoriju, svi zacute. ali opet, ovo nije zbog lepote nego zbog stava - misteriozno, inteligentno, sa pravom recenicom u pravo vreme (a ovo sve ponekad moze da izgleda pomalo neprirodno). ove zene su majstori manipulacije i u stanju su da ubede sve oko sebe da su najbolje ribe na planeti (npr. duboki dekolte i kad nema sta da pokaze). moguce puno mladeza po kozi (na licu pogotovo), izrazita maljavost kod zena, bled ten...
Mislim da ne moze...............LadyinRed:Bas me zanima da li se po natalnoj karti moze videti da li je neko fizicki lep ili nije. Neki tako na ovim emisijama pricaju pa me bas zanima da li se samo tako ulizuju ili ima tu neceg tacnog.
Venera nije samo planeta lepote, vec i ljubavi i uzivanja.......... malo je glupo gledati u natalnoj karti da li si lep! Kako bi onda gledala u natalnoj karti da li si ruzna?!sampita:Zar nije ako ima Veneru u prvoj kuci ili naglasenu veneru da je lep?
Mislim da je tako nesto i za sunce.