Pitanje ljubav preko žice

Zanima me ovi sto već dugo plove u moru interneta , a motiv je bio da se zaljubite

A niste :))) dakle tjorak, jer ste bili probitljivi i tražili ste dlaku u jajetu :))))

Kako vam se čini tolko provedenih godina a ništa ? I sad vas bole krsta , inje popadalo po kosi

Kako se nosite sa timE?

Cmokic u okic

Srdacno

RKL
a ti, nadje li sta ?

Zanima me ovi sto već dugo plove u moru interneta , a motiv je bio da se zaljubite

A niste :))) dakle tjorak, jer ste bili probitljivi i tražili ste dlaku u jajetu :))))

Kako vam se čini tolko provedenih godina a ništa ? I sad vas bole krsta , inje popadalo po kosi

Kako se nosite sa timE?

Cmokic u okic

Srdacno

RKL
Probirljiv sam, imam još kose i nisam za staro gvožđe. Nemam motiv da se zaljubim preko neta. Ne volim online veze.

šteta što je ovo uslov za temu

Kako se nosite sa timE?
uvek ima nešto.
čim nešto ne daje rezultat, menjam. Nema vrtenja u krug. Ili menjam ili se samo posvetim poslu, dakle pauza.

Prmećujem da zaista postoje ljudi koji vole ljubav preko žice... nije im toliko važno da li je neko tu, čak nekima i odgovara ta distanca. Važno im je da imaju stalni kontakt sa nekim, blizak, i da ostane na tome. Da li sam izgubila živce ili nešto drugo, tek nemam vremena više za dopisivanja s tim ciljem. Net samo koliko da nadopuni postojeća viđanja.

Back