Питање које не знам где да поставим...

gost 267708

Veoma poznat
Poruka
12.785
Па сам дошао на пдф здравље...

Прича је следећа: имао сам ураслу длаку на доњем делу стомака, и нисам могао нормално да је извучем, ни пинцетом.. Онда сам загрејао иглу и извадио то, и наравно направио мале ране, итд итд.. Е сад мене занима да ли ту може да дође до пичвајза икаквог? Загрејао сам иглу пре тога, и ставио ракију после вађења... Капирам да није најпаметнија ствар на свету, али видео сам то на неком филму.. :lol:

Прича је следећа: имао сам ураслу длаку на доњем делу стомака, и нисам могао нормално да је извучем, ни пинцетом.. Онда сам загрејао иглу и извадио то, и наравно направио мале ране, итд итд.. Е сад мене занима да ли ту може да дође до пичвајза икаквог? Загрејао сам иглу пре тога, и ставио ракију после вађења... Капирам да није најпаметнија ствар на свету, али видео сам то на неком филму.. :lol:

Па ти си блесав! Ако хоћеш да решаваш такве ствари иди код козметичара, али немој сам да будеш свој лекар.

Па ти си блесав! Ако хоћеш да решаваш такве ствари иди код козметичара, али немој сам да будеш свој лекар.

Онда није занимљиво хахаха : ) Шалим се, па све што могу сам, урадим сам.. ;)

ahahahha koji si kralj...pa jedno je sigurno...neces umreti...:lol:

Ма знам да нећу умрети, него чисто да се информишем, мсм ја дођем и питам кад већ урадим, а никако пре тога, тако ја иначе радим шта год да је у питању.. :lol:

tebra Plja, evo jedne za tebe,... imao...imaoooo sam, DLAKU jednu ...
:rotf::rotf::rotf:

Због ископане урасле длаке си се забринуо?:lol:
Иглу си дезинфиковао ватром, користио си се ракијом(алкохолом) после...да знаш за убудуће, алкохол иде пре копања , а после копања само око ране - ово мед. правило. Међутим, то што ти описујеш је заиста ситница осим ако длака није урасла до теме мере да је направила значајнију упалу, лимфне жлезде поискакале и тд.
Али пошто се код тебе није то десило, верујем да би те сваки др погледао испод ока да си му се због тога обратио. :lol:

Па ја се и обраћам доктору тек када сам баш у проблему... Иначе нисам ја ни мислио да ћу умрети од овога, није ово Бог зна шта, само сам направио фино сра*е са том иглом, а нисам знао ни како ни шта, мсм пратио сам сцену из филма.. хаха ;)

Back