Pitanje je za žene, ali verujem da mi mogu pomoći i muškarci koji su bili u sličnoj situaciji?

Naime, imam 24 godine i nevin sam i nikada nisam imao devojku. Zanima me koliko je to ženama veliki problem i koliko me to može kočiti u budućnosti ako budem pokušavao da ostvarim neki kontakt.

Naravno da nije to nikakav problem zenama. Samo si nesiguran u sebe.
Jednom kad prodje “prvi put” (famozni sada tebi) shvatices da si zapravo ti u velikoj prednosti u odnosu na ostale muskarce :kafa:

Naime, imam 24 godine i nevin sam i nikada nisam imao devojku. Zanima me koliko je to ženama veliki problem i koliko me to može kočiti u budućnosti ako budem pokušavao da ostvarim neki kontakt.
А како жена може да зна да ниси крес'о?

Мсм... зашто би се та тема, уопште, и потегла?

Naravno da nije to nikakav problem zenama. Samo si nesiguran u sebe.
Jednom kad prodje “prvi put” (famozni sada tebi) shvatices da si zapravo ti u velikoj prednosti u odnosu na ostale muskarce :kafa:
Kako nije problem. Pa on je kao dete po iskustvu.
Možda nije provle m nekoj koja je isto neiskusna pa nema pojima ni o seksu ni o životu

Da, problem je, ali ne za nju, nego za tebe.
24 godine, cim se pitas znaci da ti je bitan seksualni zivot. Samim time ide i opste dusevno stanje. S tim sto ne treba sebe da krivis- a verovatno to radis i ovde cete ovi toksikaneri isto tako capkati ko vrane lesinu.
Drugo, rekao si "ako budes pokusavao da ostvaris neki kontakt." Tu lzei i mozda problem? Ne ostvarujes kontakte sa zenama vec si u : neodredjenom potencijalu koji je hronican. Resenje: ostvari kontakte sa zenama sa kojima se lepo, ispunjeno i uzbidljivo osecas.

Nadji neku, platis joj i resi problem. Sto se duze budes zavlacio bices sve nesigurniji. Uzmes platis, otreses ko covek i posle bez stresa u nove pobede.
Ako uradis drugacije pa se prvi put poseksas sa nekom kojoj se budes svideo a ona bude iskusnija, zarobice te ko zna koliko godina, izgubices zlatne godine seksualnog obrazovanja, njoj nakon nekog vremena neces biti u krevetu vise zanimljiv trazice leba preko pogace a ti ces propustiti dosta u zivotu, tako da oprezno kako ces, sta ces i sa kim ces.

@Paula

Ovde iznad tvoje “da” jesi li stvarno ozbiljna s tim stavom :lol: (nema smajlija da bi neko skapirao da se zezas mozda :lol: )?
Nemoguce da neko tako misli :lol:

Pa da, ako je žena seksualno neiskusna ili muškarac, i u vezama, toj osobi fali puno, puno toga, tačno se oseća praznina u komunikaciji. To je važan segment života. Možda je meni važniji pa tako smatram, a nekom kome nije važan neće to ni gledati..

To ne znači obrnuto, da je zreo neko ko je imao, ne mora ni ta osoba da bude zrela. Međutim, ako nije, ona je ko beba za život i u komunikaciji

Druze, pusti sve to, za svaku ulogu ima tip muskarca. Ti uzmi tog nevinog ali empaticnog. Tako pristupis, fin, odmeren, malo bezobrazan naravno da je ne oladis ali uz to joj sapuci na uvce o lepim osecanjima, zraci toplog Sunca na kozi, vetric miluje iza usiju, pa ona slatka jeza, gruvaj brate da se zatrese pored tebe. Posle ce ona tebe zavesti bez brige. Naravno, to sve dok joj ne udjes u gace, posle toga digni noge na sto i carape svuda po podu. To ti je karta za izlaz.

Pa da, ako je žena seksualno neiskusna ili muškarac, i u vezama, toj osobi fali puno, puno toga, tačno se oseća praznina u komunikaciji.

Паула, по професији научница, би са једним Њутном или Теслом осетила празнину у комуникацији зато што се нису довољно курвали у животу. :lol:

Паула, по професији научница, би са једним Њутном или Теслом осетила празнину у комуникацији зато што се нису довољно курвали у животу. :lol:

Pa vidi, ja ne osećam prazninu ni u razgovoru sa chatgpt ali ona nije pisala o praznini ili ne već da li neko ima pojima o stvarnom životu.. tu se govori o životnom iskustvu a ne o knjiškom znanju

Back