Naime, imam 24 godine i nevin sam i nikada nisam imao devojku. Zanima me koliko je to ženama veliki problem i koliko me to može kočiti u budućnosti ako budem pokušavao da ostvarim neki kontakt.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve zavisi zašto je to to tako.
Jedino što te može kočiti je uzrok te nevinosti, sama nevinost ne.
E sad, ti verovatno znaš šta je uzrok, pa samim tim znaš i odgovor na pitanje.
A tebi pise na celu, ono reci ces svakoj koju sretnes da si djanaNaime, imam 24 godine i nevin sam i nikada nisam imao devojku. Zanima me koliko je to ženama veliki problem i koliko me to može kočiti u budućnosti ako budem pokušavao da ostvarim neki kontakt.
Naime, imam 24 godine i nevin sam i nikada nisam imao devojku. Zanima me koliko je to ženama veliki problem i koliko me to može kočiti u budućnosti ako budem pokušavao da ostvarim neki kontakt.
А како жена може да зна да ниси крес'о?Naime, imam 24 godine i nevin sam i nikada nisam imao devojku. Zanima me koliko je to ženama veliki problem i koliko me to može kočiti u budućnosti ako budem pokušavao da ostvarim neki kontakt.
Kako nije problem. Pa on je kao dete po iskustvu.Naravno da nije to nikakav problem zenama. Samo si nesiguran u sebe.
Jednom kad prodje “prvi put” (famozni sada tebi) shvatices da si zapravo ti u velikoj prednosti u odnosu na ostale muskarce![]()
Дакле, ако је жена неискусна, она нема појма о животу?Možda nije provle m nekoj koja je isto neiskusna pa nema pojima ni o seksu ni o životu
Da, problem je, ali ne za nju, nego za tebe.Naime, imam 24 godine i nevin sam i nikada nisam imao devojku. Zanima me koliko je to ženama veliki problem i koliko me to može kočiti u budućnosti ako budem pokušavao da ostvarim neki kontakt.
Kako nije problem. Pa on je kao dete po iskustvu.
Možda nije provle m nekoj koja je isto neiskusna pa nema pojima ni o seksu ni o životu
Nadji neku, platis joj i resi problem. Sto se duze budes zavlacio bices sve nesigurniji. Uzmes platis, otreses ko covek i posle bez stresa u nove pobede.Naime, imam 24 godine i nevin sam i nikada nisam imao devojku. Zanima me koliko je to ženama veliki problem i koliko me to može kočiti u budućnosti ako budem pokušavao da ostvarim neki kontakt.
Da.Дакле, ако је жена неискусна, она нема појма о животу?![]()
@Paula
Ovde iznad tvoje “da” jesi li stvarno ozbiljna s tim stavom(nema smajlija da bi neko skapirao da se zezas mozda
)?
Nemoguce da neko tako misli![]()
Eto malko druge perspektive života
Pa nije, no, nalazim upoznavajući muškarce bitnu korespondenciju između imanja iskustva i imanja nerava !Nije ti zivot samo sexualni zivot![]()
Pa nije, no, nalazim upoznavajući muškarce bitnu korespondenciju između imanja iskustva i imanja nerava !
Pa da, ako je žena seksualno neiskusna ili muškarac, i u vezama, toj osobi fali puno, puno toga, tačno se oseća praznina u komunikaciji.
Паула, по професији научница, би са једним Њутном или Теслом осетила празнину у комуникацији зато што се нису довољно курвали у животу.![]()