gost 224104
Elita
- Poruka
- 20.630
Za ženu je najbolje da se ne pere.
Što više " hemije " koristi, to više oboljeva.
P'ička kad smrdi na p'ičku, je najlepši miris.
zmaj od sipova!?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za ženu je najbolje da se ne pere.
Što više " hemije " koristi, to više oboljeva.
P'ička kad smrdi na p'ičku, je najlepši miris.
ko ti to reko? ginekolog sigurno nije. kakva crna opsta higijena drzati svaki dan uloske u gacamaopsta higijena kaze da zene devojke u svojim gacicama nose tanki mali ulozak sto znaci uvece kad ih skine i ulozak baci na tim gacicama se siri miris tjela!
ko ti to reko? ginekolog sigurno nije. kakva crna opsta higijena drzati svaki dan uloske u gacamajos da na to uvuces tange u ckupi i mozemo da stavljamo opklade na to sta ces prvo da zapatis. ne da nema veze sa higijenom,nego je naprotiv krajnje nepreporucljivo nositi stalno te dnevne uloske
![]()
nemas ni sa njim a ni sa mnogo cim drugim nazalostvi slusajte vaseg ginekologa ja snjim nemam nikave veze
nemas ni sa njim a ni sa mnogo cim drugim nazalostcus opsta higijena
![]()
tange ne nosim uloske nosim one bez plastike nemam problema sa uparanjem, gljivicama i nazuljatom macom, dva puta dnevno tusiranje i menjanje vesa ne nosim plasticne gatjice vec pamucne ili svilene
vi slusajte vaseg ginekologa ja snjim nemam nikave veze
tuširanje dva puta dnevno će da ti uništi kožu i imunitet, naravno ako koristiš sapune i razne druge hemikalije tipa gelovi za tuširanje i kupke itd.
ako koristiš samo vodu i isključivo da bi se rashladila (jer od ujutru do uveče ne znam koliko možeš da se isprljaš-osim ako ne kopaš u njivi) onda je to još i ok za organizam.
od uložaka koji se koriste za svaki dan dobićeš gljivicu koju verovatno i imaš samo ne primećuješ zato što se tuširaš 2 puta dnevno.
zašto se dobija pojačan sekret od uložaka?
-zato što nisu higijenski i na njima je mali milion bakterija.
bolje je češće menjati donji veš koji je pamučan nego stavljati te uloške.
p.S. očigledno nemaš nikakve veze ni sa jednim ginekologom![]()
radim u bolnici i tusiranje posle posla je potreba, kao sto je normalno tusiranje kad izjutra ustanem iz kreveta za koozu ne brini uredna je jer znam cime se tusiranm i cime se mazem posle tusiranja kao sto recimo celo ljeto nosim lan i pamuk ne volem sintetiku na sebi a kamoli u stanu!
a to da imamo gljivice a da ih ne primijecujem mislim veruj da ja sve primjecujem jer nisam pasla travu
medicinska sestra jel?![]()
tema sa LjiSa, pa na Zene, pa ovde..nije ni za ovde..chat tema![]()
hihihihi..obrisi je, ili postavi na Svastaru ili FilozofijuPa gde cu je kada je niko nece....![]()
hihihihi..obrisi je, ili postavi na Svastaru ili Filozofiju![]()
na tinejdzere! xD
ili politiku xD
rekoh ja na filozofiju...smrdi li ili ne..pitanje je sad![]()
joj vid gde je tema dospela........ura za moderatora....