Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Smeh moze da bude uzrokovan nervozom,nesigurnoscu,tremom,stidljivoscu,neopustenoscu a i drugim razlozima.Sto se tice ginekologa ako mogu da biram uvek idem kod muskog jer su manje grubi od zena bar iz mog iskustva .Uvek su pri tom imali strogo profesionalni pristup. Ne volim da zene cackaju po meni ni u kojoj prilici. Ja se opredeljujem za muske kad su u pitanju i kozmeticari i frizeri naravno ako mogu da biram.Manje mi je neugodno i nekako mi je prirodnije.Inace lakse mi je otici izvaditi zdrav zub nego otici kod ginekologa ali to se mora i ne poznajem ni jednu koja tamo voli da ide.Nisi valjda ljubomoran kad ti draga tamo ode?
Ah da...ginekolog..pa idem kod zenskog koja je profesionalac u svom poslu, i nije mi se desila nikakva neprijatnost,...Mislim ne znam kakve ovo veza ima sa bilo cim.
Zena radi svoj posao i to je to...kakva frustracija i zainteresovanost,....
... Za ovo prvo pitanje, oko predigre, hm, ne znam sta da ti kazem - ja je shvatam ozbiljno prilicno, pa, onda moze samo nesto smesno da me navede da postanem neozbiljna.