Pitanja rehabilitacije cetnistva danas u Srbiji

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ког Џонија?

Ти си изгубио везу са стварношћу и нећу више са тобом да разменим ни један пост.

Ti odluci se hoces li da komuniciras ili neces.

Ја никог не вређам па ни тебе, пардон Вас. :)
.
Avaj vreme sve demantuje zar ne.Opet se javio isti problem sa pocetka.

Конкретно:

ДаклеМ из овога се види да си ти подржавао НАТО агресију на нашу земљу. БИМБОЈЕ !

Није срамота не знати, срамота је незнати. :bye:

Ovo samo govori o tebi i o tvom MOZGU.Moras u zivotu da zauzmes jedan stav i da se drzis toga.Jer ces u suprotnom da budes krpa od coveka.Ako si rekao da neces onda neces.Sta covek ima ako nema svoju rec.Moras da snosis posledice svojih odluka. Opet smo se vratili na pocetak VREDJAS ME ZBOG MOJIH STAVOVA.
Gledaj sada. Sada ti ja kazem da necu da razmenim ni jedan post sa tobom cisto da ti pokazem kako se drzi rec.I ako uspem bar to da te naucim ja cu biti zadovoljan uradio sam jedno dobro delo danas.Pazi nije to nimalo lako moze od tebe da se nauci,ali nema svrhe kada nemas osnovnu kulturu zato....Pozdrav.:bye:

Poslednja izmena:
Па може да их напушава кад немају за шта да га оптуже. И тај суд је неозбиљан кад 10 година не може да му донесе пресуду.

И реално за шта да га оптуже?

Неки говор мржње, ратно хушкање, глупости. Акт мишљења није прекршај.

Ево ја сад да кажем: "Ја бих све Хрвате побио !"

Који је то прекршај? Рекао сам своје мишљење.

Иначе у поверењу, имам једну слику Шешеља са Туђманом. :tajna: Онако обојица насмејани. Али нећемо то да објављујемо, нећу да радим за жутаће. :mrgreen:

Kao sto on radi, pametnice, pcelice:heart:

Ovo samo govori o tebi i o tvom MOZGU.Moras u zivotu da zauzmes jedan stav i da se drzis toga.Jer ces u suprotnom da budes krpa od coveka.Ako si rekao da neces onda neces.Sta covek ima ako nema svoju rec.Moras da snosis posledice svojih odluka.
Ne trudim se da zapamtim šta pišem ili sam pisao na krstarici. Internet posmatram kao jedan vid rekreacije.

Pa tako čak i ako kažem nekome da ne želi s njim da razgovaram ne znači da ne želim da odgovorim na gluposti koje se pišu.

Ako ti u životu kažem da ne želim sa tobom da razgovaram to znači da ti sigurno neću reći šta sam sinoć jeo ili koja devojčica mi se sviđa, ali kad na internetu napišeš glupost moram da ti odgovrim, to je jače od mene.
Vladimir M.:
Opet smo se vratili na pocetak VREDJAS ME ZBOG MOJIH STAVOVA.
Mnogo si ti nešto uvredljiv. :think:
Vladimir M.:
Gledaj sada. Sada ti ja kazem da necu da razmenim ni jedan post sa tobom cisto da ti pokazem kako se drzi rec.I ako uspem bar to da te naucim ja cu biti zadovoljan uradio sam jedno dobro delo danas.
Ja ništa ne gubim, samo napred. :ok:
Vladimir M.:
Pazi nije to nimalo lako moze od tebe da se nauci,ali nema svrhe kada nemas osnovnu kulturu zato....Pozdrav.:bye:
Ti nisi pismen da bi pisao na internetu.

Ма да Иване све је то супер, али баш као што си рекао "четници, комите..." и ја настављам "партизани". Додуше партизани су више део руске традиције, али све ти то исти кур... :mrgreen:

Али баш себе називати тим именом није укусно од некога ко метка није опалио... ;)

Питање је да ли смо слободни. :think:

40 година радиш и зарађујеш новац, да би преосталих 20 трошио те паре на лекове за болести које си навукао радећи ко роб...

Није то слобода, то је ропство, такав је капитилизам.

У капитализму ти си 0 и ја сам 0, а 0 умире као 0.

Запитај се, зашто би неко ко није 0 пожелео да 0 више не буде 0? :think:

СМРТ КАПИТАЛИЗМУ ! :cool:

Јок бре, православци не волу комуну.

Они кажу да "живиш и радиш у зноју лица свог". Нема ту заједнице. :ljutko:

Аристотел каже "ако неко може да живи ван заједнице, онда је или звер или је Бог". :aha:

А православци желе да живе као мали богови. :aha:

:mrgreen:

Ајде да ми живимо кул и срећни, а Овај горе после нек суди да ли смо били у праву или нисмо. Шта мислиш? :think:

Живе у заједници, како не живе. Српско село, права хришћанска заједница. Што се рада тиче, човек мора да ради и ствара. Беспослене руке ђаво брзо упосли. :) А небеско се зарађује овде на земљи, тако да...

Ма да Иване све је то супер, али баш као што си рекао "четници, комите..." и ја настављам "партизани". Додуше партизани су више део руске традиције, али све ти то исти кур... :mrgreen:

Али баш себе називати тим именом није укусно од некога ко метка није опалио... ;)

ja sam bila na gadjanju, pucala sam sam iz M-48.

Јок бре, православци не волу комуну.

Они кажу да "живиш и радиш у зноју лица свог". Нема ту заједнице. :ljutko:

Аристотел каже "ако неко може да живи ван заједнице, онда је или звер или је Бог". :aha:

А православци желе да живе као мали богови. :aha:

:mrgreen:

Ајде да ми живимо кул и срећни, а Овај горе после нек суди да ли смо били у праву или нисмо. Шта мислиш? :think:

Pa naravno, sustina je u slavini.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back