Pitanja, primedbe, žalbe, predlozi...

Imam ogromnu žalbu; Zašto je moja tema u vezi TV Pinka i njegovog kršenja zakona, uklonjena - Ne zaključana već uklonjena, bez ikakve opomene ili bilo čega.

Svašta sam očekivao ali političku muljažu na Krstarici, iskreno nisam.

Tema je veoma bitna jer predstavlja i upozorenje za ljude da ne bi bili prevareni jer televizija Pink protura prevaru koju sam uočio dok sam listao kanale.
Mislim da je ovo krajnji bezobrazluk jer sam temu otvorio kao običan posetilac forma, voljan da podelim svoje negativno mišljenje o datom slučaju, i nikakve veze nemam sa prašinom koja se podiže oko dotične televizije, i zaista je jadno što je tema uklonjena jer je očigledno da ova televizija ima dometa ne samo do RRA već i do foruma.

Jadno!

Tema je uklonjena, ali u razlogu brisanja iste stoji da neprimereno je na pdfu Televizije.
Lično mi takođe itekako smeta užasnost propagande Mitrovićeve na vlastitim posedima, ali nikako nema potrebe da politički ili u vidu hajke ostvaruje se rasprava o Blicu i Mitroviću.
Zasebnu temu nema potrebe da Mitrović ima mimo teme o samom Pinku, gde se može komentarisati o kvazi novelama koje Mitroić širi na svojim kanalima.
Tamo (na temi o Pinku) može se pričati o negativnom ili kakvom god uticaju takvih podviga čelnika Pinka. I tamo će samo biti brisani preuvredljivi ili krajnje neprimereni postovi.
Dakle - političke muljaže nema.
Dušane, lepo smo komunicirali na serijskim temama, i ne vidim razlog da se ovde omrznemo. Dakle, ponoviću, nema muljaže, stavovsku slobodu na odgovarajućoj temi dokle god ne proteže se na politiku i političke diskusije (koje nisu za ovaj pdf) dopuštaću. I nije stvar ličnog izbora, nego onoga što jeste za ovaj pdf i onoga što nije.

Razumem tvoju žalbu, ali mislim da je podrobno objašnjenje došlo.

Tema je uklonjena, ali u razlogu brisanja iste stoji da neprimereno je na pdfu Televizije.
Lično mi takođe itekako smeta užasnost propagande Mitrovićeve na vlastitim posedima, ali nikako nema potrebe da politički ili u vidu hajke ostvaruje se rasprava o Blicu i Mitroviću.
Zasebnu temu nema potrebe da Mitrović ima mimo teme o samom Pinku, gde se može komentarisati o kvazi novelama koje Mitroić širi na svojim kanalima.
Tamo (na temi o Pinku) može se pričati o negativnom ili kakvom god uticaju takvih podviga čelnika Pinka. I tamo će samo biti brisani preuvredljivi ili krajnje neprimereni postovi.
Dakle - političke muljaže nema.
Dušane, lepo smo komunicirali na serijskim temama, i ne vidim razlog da se ovde omrznemo. Dakle, ponoviću, nema muljaže, stavovsku slobodu na odgovarajućoj temi dokle god ne proteže se na politiku i političke diskusije (koje nisu za ovaj pdf) dopuštaću. I nije stvar ličnog izbora, nego onoga što jeste za ovaj pdf i onoga što nije.

Razumem tvoju žalbu, ali mislim da je podrobno objašnjenje došlo.

Hvala na odgovoru na žalbu... Nemam primedbu više... Drago mi je što bar znam o čemu je reč... Dovoljno mi je...

Back