- Poruka
- 60.096
nema nešto slično , pa da probamo i ovo
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Ne zove se. Koristi se taj naziv.e zašto se zove bela tehnika kada mi frižider crn
tačno tako , jeli ovo odgovor za milion dolaraNe zove se. Koristi se taj naziv.
Odnosi se na pranje i prehranu.
Kontrast...zašto na crn katran stavljaju bele zebre
zbog daltonistaKontrast...
Svi bismo bili da su zebre tamne nijanse...Szbog daltonista
Nisu bili pre kad je naziv osmisljene zašto se zove bela tehnika kada mi frižider crn
znači bili su žutiNisu bili pre kad je naziv osmisljen![]()
Dovoljno mašina za sušenje veša. Ne mora bela.tačno tako , jeli ovo odgovor za milion dolara
Priznaj da si ovu temu otvorio samo zbog ovogae zašto se zove bela tehnika kada mi frižider crn
vidljivi deo svemira za naše oko je nevidljivPrečnik vidljivog svemira je oko 100 milijardi svetlosnih godina, ali koja je prava veličina celog svemira?
Da li je svemir zaista beskonačan?
93...Prečnik vidljivog svemira je oko 100 milijardi svetlosnih godina, ali koja je prava veličina celog svemira?
Pored smrti i poreza, jedino što ne možemo izbeći je konstatno kretanje.Konstantno kretanje,jako brzo...iskrivi realnost evidentno...narocito njegovu "sliku"...
i pored smrti i prestanak plaćanja poreza , kretanje ne prestaje, jer porez plaćamo unapred , a smrt se smrću pobeđujePored smrti i poreza, jedino što ne možemo izbeći je konstatno kretanje.
e zašto se zove bela tehnika kada mi frižider crn
to nešto kao Talični TomАјд' то
али полицајци што се зову БЕЛИ
па још кад сам чуо од чега је то акроним
Београдски Лични ..!
Толико неталентовано, антипатично, нетачно ...
Страва и ужас.![]()
![]()
![]()
Drnda ih MUP, ne daju im da imaju bilo kakav naziv tipa "policija", "milicija" i slično, jer oni to efektivno nisu.Ајд' то
али полицајци што се зову БЕЛИ
па још кад сам чуо од чега је то акроним
Београдски Лични ..!
Толико неталентовано, антипатично, нетачно ...
Страва и ужас.![]()
![]()
![]()
nešto kao privatno obezbeđenje iliDrnda ih MUP, ne daju im da imaju bilo kakav naziv tipa "policija", "milicija" i slično, jer oni to efektivno nisu.
Koliko si neograničen da postaviš pitanje o ograničenosti neograničenosti?Prečnik vidljivog svemira je oko 100 milijardi svetlosnih godina, ali koja je prava veličina celog svemira?