pitanja? :D

Don Corleone

Primećen član
Poruka
515
1. Zanimaju me komentari i saveti u vezi sa CCleaner-om i Advanced System Care-om, koji je bolji, razlike izmedju njih, da li negativno uticu na rad racunara, i koji vise preporucujete ili pak oba da se koriste? :)

2. Od kad sam instalirao win 10 desava mi se cesto (ne svaki put) da posle nekih 10-15 min poziva, da odjednom samo pocnem da ne cujem drugu osobu sta prica, i kad ponovim poziv onda se samo obara veza i nece da se veza uspostavi? :D takvih problema nisam imao na win 8.1

- Добра су оба програма, али АСЦ има комплетније алате. Ја користим већ дуже време АСЦ, и веома сам задовољан. :)

- О чему причаш, о фејсу или скајпу? Неком месенџеру?

CCleaner je program za optimizaciju Windows operativnih sistema, uklanjanje privatnih podataka i čišćenje nepotrebnih fajlova

Advanced SystemCareje set alata koji je potreban za odrzavanje operativnog sistema racunara

O skajpu, nisam glavnu stvar rekao :)
Скајп има тај проблем, и видео и звучни проток на интернету...

Поготово ако ти Систем и драјвери имају проблема. Сам си рекао да у другој теми да ти Виндовс прави проблема.
Да ли си проверио да су ти сви драјвери надограени, као и сам Виндовс?

За драјвере ти је јако добар Дривер Боостер 3 (ИОбит), провериш, и ако има неки за надоградњу, један по један програм инсталираш, не све заједно. :)

http://www.iobit.com/en/driver-booster.php

Untitled.jpg

Poslednja izmena:
Njega sam poceo da koristim od pre mesec dana mozda, cak msm da su mi se zbog njega i javili ti prob sa skajpom, samo sto sam ja sve prog instalirao odjednom, mozda je to ipak greska
Са скајпом је увек проблем у конекцији, око преноса звука и слике, као што сам рекао.

Зато ја и не користим скајп. Плус зато што Скајп утиче на рад система у негативном, па може и да га сруши. :)

И да те подсетим, није све исто као у Вин 7.

Мораш лагано прегледати сва подешавања, и направити исправке ако постоји неки проблеми. Чак реинсталирати поједине програме или драјвере...

Ево ја сам сад доградио драјвере у мој комп:

2.jpg

Poslednja izmena:
По мом искуству, најбоља провера и показатељ исправности драјвера за слику и звук су игрице. Конкретно, пуцачине.

Ево инсталирао сам и ЦоД 3 који и током инсталације има звучне ефекте по којима се може закључити о квалитету драјвера за звук...

ЦоД.jpg
ЦоД2.jpg
ЦоД3.jpg
ЦоД4.jpg
ЦоД5.jpg

Back